İnceleme Aurelion Sol Rework

Durum güncellemesi yapıyorum. An itibarıyla ilk drafımdayım ve iki tarafta Aurelion Sol banladı bile. Sanırım nerflenene kadar oynayamayacağım.

O karakter kim ya yeni mi gelmiş(!).Şaka bir yana elinize sağlık.

Rica ederim hocam.

Hocam tek eksi yönü aşırı kırılgan olması sanırım,onun içinde bi koreli build bulur artık :D
Hocam alternatif olarak Crown alınabilir ama hasar ne kadar çıkar bilmiyorum. Liandry çok etkili.

Hocam alternatif olarak crown alınabilir ama hasar ne kadar çıkar bilmiyorum. Liandry çok etkili.

Hocam crown Build'ini gördüm bugün nette, değişen pek bir şey yok, liandry 2-3 saniyede kesiyorsa crown 4-5 saniyede kesiyor ancak tanklara karşı crown alınmaz, assasinede liandry alınmaz büyük ihtimalle matchuplara göre bu itemler alınacak, onun dışında mana kasan ve luden alanda gördüm her Build'e vuruyor.

An itibariyle 7. seviye yaptım karakteri. Oynaması aşırı zevkli ve çok güçlü. Nerflenmeden oynamanızı öneririm.
1676223428282.png

Şanssızlığım tuttu. An itibariyle Aurelion Sol ne yazık ki devre dışı bırakıldı. Birkaç adet bugı vardı ya onları fixlemek için ya da hotfix ile nerflemek için devre dışı bıraktılar. Ve öyle bir şanstı ki tam midi kapabilmişken bir baktım devre dışı kalmış.

Aurelion Sol yeniden kullanıma açılmış. Devredışı kalmasının sebebi ise aşağıdaki bug. Açıklamam gerekirse Aurelion Sol W'dayken sınırsız yetenek kullanabiliyor. Buna bağlı olarak da Viego da aynı şekilde Aurelion Sol olursa sınırsız yetenek kullanabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı