Avast Antivirus kullanılır mı?

Bende MCAfee'yi koruma olarak Avast'la kıyaslamıyorum ama cümlemin sonunda yazdığım gibi bilgisayarı ne kadar etkileyeceği önemli. Avast iyi bir antivirüs haliyle çok detaylı ve PC'yi yoruyor. Ayrıca Avast MCAfee kadar iyi optimize edilmemiş
Avast iyi değil. Antivirüs devleri Kaspersky ve Bitdefender'in bile bu kadar kaynak kullanımı yok üstüne üstlük daha iyi bir koruması var.
 
Avast'ın kendisi virüs gibi herhangi bir bir dosya indirsen crack veya herhangi bir bir dosya kendisini de indiriyor.
 
Defender asla tek başına yeterli değil. Veritabanı çok geniş ancak koruması o kadar da iyi değil. Dediğiniz MCAfee de çok başarılı değil.


Ücretsiz onlarca seçenek varken neden Avast'ı kullanalım? Sırf Technopat Sosyal'de bile onlarca konu var Avast'ın başarısızlığı hakkında. Ayrıca nerede Avast'a dil uzatılsa savunan tek siz varsınız ilginç bir şekilde.
bu arada haklısınız ben zamanında cd ile win7 de orjinal prime avast satın alıp kullanmıştım ozamanki haliyle bile pcmin içinden geçti resmen
 
Maalesef testler öyle göstermiyor. Testlere bakarsak gayet başarılı. Çok eskiden sorun çıkartan bir antivirüstü ancak kendini artık geliştirdi. Yanlış hatırlamıyorsam, Norton ile birleşmişti diye biliyorum. Bu yüzden veri tabanı iyi gibi. Avast'a alternatif olarak BitDefender Free, ESET deneme sürümü kullanılabilir. Kaynak tüketimi olarak Avast bence fazla kullanmıyor buna göre kullanılabilirliğini artırıyor benim için.



Bir antivirüste tabii ki koruma birinci planda. Ancak kabul edin Avast'la sanki PC'mi ele geçirmiş gibi webde adım atamıyorum, her dakika Prime satın al yazısı. Bu gereksiz şeyler bile PC'yi çok yoruyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PC'yi kullanmasını bildikten sonra antivirüs ile ne işin var?
O işler öyle olmuyor maalesef. O zaman antivirüs kullanan milyonlarca insana ve şirketlere bilgisayar kullanmayı bilmiyorsunuz diyecek kadar özgüvenlisin. İşler bu kadar basitse Windows'un içine gömülü güvenlik yazılımları niye var? Acaba sen bilgisayar kullanması biliyorsan bildiğin nedir? Günümüzde basit bir linke tıklayarak bile çerezlerin çalınabiliyor ve tüm hesapların gidiyor. Öyle dikkatle koruyamazsın kendini.
 
O işler öyle olmuyor maalesef. O zaman antivirüs kullanan milyonlarca insana ve şirketlere bilgisayar kullanmayı bilmiyorsunuz diyecek kadar özgüvenlisin. Acaba sen bilgisayar kullanması biliyorsan bildiğin nedir? Günümüzde basit bir linke tıklayarak bile çerezlerin çalınabiliyor ve tüm hesapların gidiyor. Öyle dikkatle koruyamazsın kendini.
bu konuda katılmıyorum size. gerçekten araştıran profesyonel biri isterse antivirüs hikaye. şimdi korsan yazılımları birçok antivirüs programı bile engelliyemiyor . daha önce korsan oyundan(çok küçktüm yüklemeyi bilmiyordum ve para harcayamıyordum kesinlikle korsana özendirme olarak algılamayın)avast prime(premium du galiba)olduğu halde trojan bulaşmıştı pc me.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı