Avast bir virüs mü?

  • Konuyu başlatan 404738
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 114
  • Görüntüleme 8B

Avast bir virüs mü?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ryzfhebarn651_waifu2x_photo_noise1_scale_tta_1.png
 
Virüs mü, değil mi bilemem ama silmesi işkence.
Hiç Avast'ı sildiniz mi Hocam? Dün ben Avast'ı sildim ve Kaspersky'a geçtim. Silmesi hiç de işkence değil. Silme programını indirip bilgisayarı güvenli modda başlatıyorsunuz, sonra Avast'ın dosya konumunu seçip "Tamam"a tıklıyorsunuz. İşkence olan nedir?
 
Şimdi virüs değil demeye de bin şahit ister açıkçası. Zararlıları algılamasında sorun yok, fakat başarılı bir şekilde silebildiğini pek görmedim. Bir sürü araçla doldurulmuş, kaldı ki Avast kullananların %90'ı bu araçların birini açıp kullanmamıştır. Ben şahsen Kaspersky'ın çoğu araçlarını denedim, Avast'ın araçlarının 10 katı kadar iyi. En azından araçları güvenlik amacından iyi. Avast saçma saçma araçlar yapıp yayınlamış.
Avast'ı ölümüne savunanları anlamıyorum.
 
izinsiz bir şekilde özel verileri topladı
Gizlilik politikasını okumadan gizlilik diye karalamak da ayrı şeymiş. Bu kadar veri satma derdiniz var, bir zahmet kullandığınız yazılımların gizlilik politikasını okuyun.
Personal Data We Process

Personal data refers to any information relating to an identified or identifiable natural person (“Personal Data”).

We may collect data or ask you to provide certain data when you visit and use our websites, products and services. The sources from which we collect Personal Data include:

  • Data collected directly from you or your device relating to an identified or identifiable natural person (“Data Subject”), and may include direct identifiers such as name, address, email address, phone number, and online or indirect identifiers such as login account number, login password, marketing preferences, social media account, payment card number, or IP address;


  • If we link other data relating to you with your Personal Data, we will treat that linked data as Personal Data; and
  • We may also collect Personal Data from trusted third-party sources such as distributors, resellers, app stores, contact centers, and engage third parties such as marketing, survey, analytics or software suppliers to collect Personal Data to assist us.
We organize the Personal Data we process into these basic categories: Billing Data, Account Data, and Product Data.
1615122915125.png
 
:D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı