Avast virüs mü?

Evet virüs benim önerim.

 
Avast, AVG birbirlerini satın alıp. Tune up ile birleştirip bir şeye yarayacağını düşündüler ancak en azından böyle devam etseler sıkıntı değildi en azından bir şeye yarardı ancak reklama, kullanıcı haklarını hiçe saymak, yanlış tespitlerini düzeltmekle uğraşmamak gibi davranışlarından gitgide bozdu kendini. Tavsiye etmiyorum bu yüzden, gerçek güvenlik istiyorsan sağlam AV şirket ürünlerine yönelmen lazım. Kısaca virüs değil kullanılmaması için bu tür sözleri söylüyoruz.
 
Artı -1 Eksi
Aslında Avast bir virüs değil ancak seni satın almaya zorlar. Yani 30 gün senin bilgisayarını korur fakat 30 gün geçince de senin bilgisayarını korumaz. Sadece arka planda çalışıp RAM ve işlemciyi yorar. Silmesi kolay.

Ben antivirüs kullanmıyorum. Kaspersky 30 gün koruduktan sonra arka planda çalışır ancak hala korur. Kaspersky kullan. Ayrıca Avast gibi RAM'le işlemciyi yormaz ve satın almaya zorlamaz. Artı daha iyi virüs algılar.
 
Artı -4 Eksi
Hocam herkes biyerden bulduğu saçma cevapları yazmış Avast kullanmadığınız için bilmiyorsunuz o veri satma olayı da kaç sene önceydi kafadan sallamayın Allah aşkına. Avast ceo suda değişti zaten. Kendini de bayağı geliştirdi. (Avast kullanıyorum benim için Avast fanboyu yazarlar hahaha atarlar şimdi.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı