Haley
Centipat
Biliyorum, zaten hocam. Eski Win 7 sistemimde vardı.Her şeye "Next Next" dersen öyle olur tabii. Bu tek korsanda değil. InstallCore kullanan çoğu yazılımda böyle seçenek var. En basiti: uTorrent, MEMU.
ehehehe
Biliyorum, zaten hocam. Eski Win 7 sistemimde vardı.Her şeye "Next Next" dersen öyle olur tabii. Bu tek korsanda değil. InstallCore kullanan çoğu yazılımda böyle seçenek var. En basiti: uTorrent, MEMU.
Ben next demediğim halde indirdi Avast'ı. İyiki kurmamışım virüslü siteden otomatik yüklenen bir antivirüsü. Ha sahte Avast mı indirdi bilmiyorum orasını.Her şeye "Next Next" dersen öyle olur tabii. Bu tek korsanda değil. InstallCore kullanan çoğu yazılımda böyle seçenek var. En basiti: uTorrent, MEMU.
Bunlara dair kanıt nedir? Ben inanmıyorum. Kullanıyorum, hiçbir şey olmuyor. Kızgın emojisi almadan söyleyeyim, Technopat'ın tüm makalelerini beğenmek gibi bir zorunluluğum yok. Avast'a dair ön yargı hariç her şey güzel.![]()
Avast Skandalı: Avast & AVG Åirketini Artık Neden Ãnermiyoruz
Okurlarımız sürekli bize mesaj atıyorlar. Ciddi bir skandala adları karıÅmıŠolmasına raÄmen hala neden Avast ve AVG Åirketlerine web sitemizdeki yazılım listemtr.safetydetectives.com
Avast, Kullanıcı Verilerini Toplayarak Şirketlere Satıyor
Avast'ın kullanıcı verilerini toplayarak Google, Microsoft ve Pepsi gibi şirketlere sattığı öne sürüldü. Çoğu kişi bilgisayar ve mobil cihaz kullanırkenwww.technopat.net
Bunlara dair kanıt nedir? Ben inanmıyorum. Kullanıyorum, hiçbir şey olmuyor.
Somut bir delil göremedim.Adamlar biz senin bilgilerini satıyoruz diye haber verecek halleri yok tabii hiçbir şey olmuyor dersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.