Benim tek anladığım senin Avast hakkında tek bir fikrinin bile olmaması. Avast! isminin değişmesinin üzerinden yıllar geçti. Bünyesine de AVG'ni ekledi.
Hocam Kaspersky da ki durum tam öyle değil eğer VPN alırsanız ve Kaspersky Security network ü açarsanız dosya bilgileri harici uygulama bilgileri Kaspersky'ın veritabanına yazılır ama 3. kişilerle paylaşılmaz ve siz uygulamaların kullanıcı sayılarını ve güvenlik derecelerini görebilirsiniz.
Bu gizlilik politikası Windows'da da böyle ve legal bir gizlilik politikasıdır.
Kullandığın bir uygulamanın gizlilik politikasını okumadan kuruyorsun Windows bilgisayarına. Resmen gizlilik poltikasını kabul ederken ruhunu satıyorsun ama farkında değilsin. Sen uyu uyu.
Hocam Kaspersky'daki durum tam öyle değil. Eğer VPN alırsanız ve Kaspersky Security Network'ü açarsanız dosya bilgileri, harici uygulama bilgileri Kaspersky'ın veritabanına yazılır ama 3. kişilerle paylaşılmaz ve siz uygulamaların kullanıcı sayılarını ve güvenlik derecelerini görebilirsiniz.
Tamam. İyi bir AV olabilir ama Avast sistemi yavaşlatıp, kendini silip, her şeye virüs demez. Deneyim konuşuyor burada, öyle kulaktan duyma bilgilerle insanların aklını karıştırma. Onca kullanan insan var burada.
Tamam. İyi bir AV olabilir ama Avast sistemi yavaşlatıp, kendini silip, her şeye virüs demez. Deneyim konuşuyor burada, öyle kulaktan duyma bilgilerle insanların aklını karıştırma. Onca kullanan insan var burada.