Avast kullanılmalı mı?

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selam, ben Premium Avast anti virüs kullanıyorum ama Technopat'ta gezerken çok fazla olumsuz yazı gördüm. Neden kötü olduğunu söyleyebilir misiniz? Duruma göre Norton'a geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, önermiyorum. Eski bilgisayarımın işletim sistemini çökerten programlardan biriydi.

Selam, ben Premium Avast anti virüs kullanıyorum ama Technopat'ta gezerken çok fazla olumsuz yazı gördüm. Neden kötü olduğunu söyleyebilir misiniz? Duruma göre Norton'a geçeceğim.
Tecknopat AV sıralaması;
1-Karspesky
2-ESET
3-Malwarebytes
4-Bitdefender

Ben Bitdefender kullanıyorum, memnunum.

E hocam avast iyimiş? Ben technopat av sıralamasını umursamıyorum, geçmişte gerçekten öyle bir satış olmuşsa bunu da pek umursamadım şahsen yanlış anlaşılmayın zaten girdiğimiz her site erişebiliyorsa bilgilerimizi satıyor. Ben virüs engelleme, gerçek zamanlı koruma açısından sormuştum ve bıraktığınız linke göre top anti virüslerden. Teşekürler.

E hocam Avast iyiymiş? Ben Technopat av sıralamasını umursamıyorum, geçmişte gerçekten öyle bir satış olmuşsa bunu da pek umursamadım şahsen yanlış anlaşılmayın zaten girdiğimiz her site erişebiliyorsa bilgilerimizi satıyor. Ben virüs engelleme, gerçek zamanlı koruma açısından sormuştum ve bıraktığınız linke göre top anti virüslerden. Teşekkürler.

Avast Norton ve BitDefender Scorpion gibi sağlam bir Ransomware'yi engelleyemezken Kaspersky sadece System watcher açıkken bile engelliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu da videosu BitDefender paralı ancak Kaspersky'nin Free hali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı