Avast nasıldır?

Avast'ın ayarlarından veri paylaşımı kapatılabiliyor. İnadına açtım. Ne verisi paylaşabilirler? Umurumda da değil. Özel olarak seni mi seçecekler?

Aynen. :D
Eki Görüntüle 909829

Ben 2 yılık Kaspersky İS aldım verdiğim para az bile geldi bana :) O kadar sağlam bir antivirüs.
 
Ben 2 yılık Kaspersky İS aldım verdiğim para az bile geldi bana :) O kadar sağlam bir antivirüs.
Sağlam geldi, kullan. Ee yani? Adam Avast iyi mi konusu açtı, siz konuyu kavgaya götürdünüz. Günümüzde artık veritabanları pek fark etmiyor. Önemli olan fiyat ve performans vs.
 
Sağlam geldi, kullan. Ee yani? Adam Avast iyi mi konusu açtı, siz konuyu kavgaya götürdünüz. Günümüzde artık veritabanları pek fark etmiyor.

Kardeşim ben Avast kötü bir program dedim. Ve Kaspersky önerdim. İnan Kaspersky Free bütün paralı antivirüslere 1000 basar :)
 
Forumda kime sorarsan sor Kaspersky der bu bence veri :) Tartışa bilirsin :D
Çünkü çoğu Avast kullanmadı. Technopat ESET önerdiğine göre artık herkes Kaspersky'i kötülemeye başlayıp ESET'e kayabilir.

Technopat teknoloji konusunda çok iyi ama maalesef bu antivirüs konusunda pek sevemedim. Gerçi Avast öneren bir forum yok. Genel algı.
 
Forumda kime sorarsan sor, Kaspersky der. bu bence veri :) Tartışa bilirsin :D
Forumda ağır bir sürü psikolojisi olduğunu herkes biliyor. Ve bana somut bir delil lazım. Hadi söyle bakalım Anti-phising, firewall, password manager, güvenlik açığı gibi özellikler Kaspersky Free'de var mı? Hayır varsa, Kasım'da geçeyim yani. GNU/Linux'la ilgisi olmayanın aynı forumda "WiNdOwS kUr" deyip, konuyu kirletenin mi fikrini ciddiye alayım?
 
İyi bir sisteminiz varsa Kaspersky + Malwarebytes kullanabilirsiniz eğer sisteminiz kötü ise Avast'ı tercih edebilirsiniz 4 yıl Avast kullandım hiçbir sıkıntısı olmadı rastgele dosya silmedi tamamen tercih meselesi arkadaşlar.
 
Forumda ağır bir sürü psikolojisi olduğunu herkes biliyor. Ve bana somut bir delil lazım. Hadi söyle bakalım anti-phising, firewall, password Manager, güvenlik açığı gibi özellikler Kaspersky Free'de var mı? Hayır varsa, Kasım'da geçeyim yani. GNU/Linux'la ilgisi olmayanın "Windows kur" diyenin mi fikrini ciddiye alayım?

Kaspersky Free indir. Yanında 1 tane firewall kur. Seni diğer bütün paralı yazılımlardan daha iyi korur. Denemesi bedava :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı