Avast Ultimate vs Kaspersky Total securty

Emre Eraltın

Hectopat
Daha fazla  
Ben Avast Ultimate securty kullanıyorum. İçinde Avast passwords var ayarlardan açılıyor. Onu kullanıyorum gayet güzel çalışıyor ama Android ve IOS'ta kullanmak için desteği kaldırılmadan önce indirmeniz gerekiyor. Ben telefonuma indirdiğim için bende yüklü. Benim sorum, koruma olarak Kaspersky'ı mı önerirsiniz? Yoksa Avast'ı mı önerirsiniz? Aralarında 50 TL fark var. Avast lisansımın süresi bitince ne yapacağımı tam bilmiyorum. Karşılaştırdığım sürümler Avast Ultimate ile Kaspersky Total Security. (Avast Ultimate 50 TL daha az ama aynı zamanda sınırsız VPN, cihaz temizliği için cleanup Premium ve antitrack uygulamasını barındırıyor. Kafamda sorular var cevaplarsan çok sevinirim. Ve Kaspersky günlük 300 MB veriyor ama Avast sınırsız bir biçimde veriyor herhangi bir sınırlaması yok.)

Güvenlik olarak ben hep Avast kullandım yıllardır. Kaspersky'ın bana verdiği linsansıda kullandım. Ama aralarında fark ne kadar bir bilginiz var mı? Eğer Kaspersky daha iyi ise lisansım bitince ona geçeceğim eğer Avast iyiyse lisansımı yenileyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky Total Security zamanında benim de kullandığı bir antivirüs. Gerçekten çok iyi bir antivirüs.

Konu Dışı: Antivirüs kullanmayalı en az 2 sene oldu :)

Avast'ın koruması fena değildir. Size yeterli geldiğini hissediyorsanız Avast'ta kalın.

Ben ikisini de önermem.
1. Avast geçmiş yıllarda kullanıcı verilerini sattığı ortaya çıktı o programı hala kullananlar var üzülüyorum.
2. Kaspersky Rus malı olduğu için hiç ısınamadım. Tarama için kullandım ama av olarak bilgisayarında bulundurmadım.

+Trend Micro maximum Security kullanıyorum, key olarak uygun fiyata satılıyor. 3 yıldır kullanıyorum ben 32 TL almıştım. Ayrıca Android ve iOS içinde uyumlu ve bu key ile mobil cihazları da akif edebilirsin 2 yıl 5 cihaz mobil dahil. Çevremde ki herkese öneriyorum ve gayet memnunlar. Ofisteki bilgisayarlarımızda da kullanıyoruz Mac bilgisayarımda kurulu memnunum. Kendi sitesinde pahalı lakin internete uygun satılıyor bu fiyata.

Kaspersky virüs kaldırmaya çalışırken sistemdeki sürücüleri bozabiliyor buna tanıklıkta ettim. Avast koruma konusunda daha geri bir ürün. ESET ikisinin ortasında ev kullanıcısı için gereğinden iyi bir ürün hatta en az kaynak kullanan AV ESET.

VPN istiyorsanız 1.1.1.1 WARP kullanın hem ücretsiz hem de neredeyse hızınız düşmüyor bile. Ayrıca tüm cihazlara uygun.

İlla ki Kaspersky kullanacaksanız da Free sürümünü veya standart AV sürümünü kullanın (ikisi arasında neredeyse fark yok sadece 1-2 modül ekleniyor) Free sürümde de standart Kaspersky koruması mevcut. En üst sürümde kullanmadığınız bir sürü modül oluyor ve boşu boşuna ekstra kaynak tüketiyor ancak Avast kullanmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı