Emre Eraltın
Hectopat
Daha fazla
Ben Avast Ultimate securty kullanıyorum. İçinde Avast passwords var ayarlardan açılıyor. Onu kullanıyorum gayet güzel çalışıyor ama Android ve IOS'ta kullanmak için desteği kaldırılmadan önce indirmeniz gerekiyor. Ben telefonuma indirdiğim için bende yüklü. Benim sorum, koruma olarak Kaspersky'ı mı önerirsiniz? Yoksa Avast'ı mı önerirsiniz? Aralarında 50 TL fark var. Avast lisansımın süresi bitince ne yapacağımı tam bilmiyorum. Karşılaştırdığım sürümler Avast Ultimate ile Kaspersky Total Security. (Avast Ultimate 50 TL daha az ama aynı zamanda sınırsız VPN, cihaz temizliği için cleanup Premium ve antitrack uygulamasını barındırıyor. Kafamda sorular var cevaplarsan çok sevinirim. Ve Kaspersky günlük 300 MB veriyor ama Avast sınırsız bir biçimde veriyor herhangi bir sınırlaması yok.)
Güvenlik olarak ben hep Avast kullandım yıllardır. Kaspersky'ın bana verdiği linsansıda kullandım. Ama aralarında fark ne kadar bir bilginiz var mı? Eğer Kaspersky daha iyi ise lisansım bitince ona geçeceğim eğer Avast iyiyse lisansımı yenileyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Güvenlik olarak ben hep Avast kullandım yıllardır. Kaspersky'ın bana verdiği linsansıda kullandım. Ama aralarında fark ne kadar bir bilginiz var mı? Eğer Kaspersky daha iyi ise lisansım bitince ona geçeceğim eğer Avast iyiyse lisansımı yenileyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: