Avengers İnfinity War Nasıldı?

Filmin tek kötü yani başlangıcı. Biraz savaşma sahnesi görmek isterdim. Hulk ve Thanos kapışması hariç. Loki ve Thor beraber savaşmasını izlemek isterdim.

Star Lordun Thor kıskanması da acayip komik olmuş. Thor bu filimde ne kadar güçlü olduğunu gördük. Thor 1 ve Thor 2 filminden sonra güzel olmuş. Karakteri ezik ve salak olmaktan kurtarmışlar. Baltasını beğendim. Groot Vin Diesel sesi canlandırıyor. Tabi Türkçe dublaj da bunu duyamamak kötü.:dikkatli:Adım Groot.;)

Gamora üzüldüm. Thanos taşı almak için Gamorayı uçurumdan aşağıya atıyor. Zaman taşını aldığında onu niye geri getirmedin de direk Dünya ya ışınlandın. Vision saten 2 kere öldü.

Vision ve Kızıl Cadının aşk yaşadığı sahneler bence en kötü sahneler listesine rahatlıkla girer. Bence yatak da kalmalıydık. Kızın Cadı gülüyorum. O kadar güzelliğin var bula bula robotu mu buldun?:dikkatli:

Kısaca Thanos durdurmak baya zor olacak. Bence durduracak planı yapacak tek kişi Stark olacak. Doktor onu kurtarmak için taşı bile verdi. Alternatif evrenleri gördüğü için şansını denedi.

Ölmek istemiyorum diyen Spiderman bir şey demiyorum. Saten o karakteri sevmiyorum çünkü çocuk oynuyor. Eski Spiderman ile büyüdük biz.:sinsi:

Thanos mantığı bence çok saçma. En basiti dünyalarda kısıtla kaynak var diyor. Dikey tarım bunun çözümü. O kadar taşın var. O elindeki taşlarla her dünyada bulunan normal basit taşları kaynaklara çeviremiyor musun? Onuda düşünemiyor musun?

Thanos idare eder bir karakter ama biraz salak olduğunu düşünüyorum. Dünyaları kurtarmak benim kaderim gibi şeyler söylüyorlar. Ama Thanos çocuklukta neler yaşadığını anlatmadıkları için neden böyle bir düşünce içinde onu bilemeyiz. Çünkü çizgi romanında ölümü etkilemek için evrenin yarısını yok ediyordu bu filimde dünyalarda denge sağlamak için.

Tam en güzel yerinde de film bitirdiler. 1 Sene bekleyeceğiz artık. 2019:dikkatli:

@CLM Project Filmi IMAX'te görmek için 3 günlüğüne Ankara'ya gittim. O yüzden foruma giremedim. Keşke ben açsaydım konuyu ama yapacak bir şey yok.

10 yıllık bir evrenin bir nevi sonu olan bu filmi 6 yıldır bekliyorum. Marvel Studios başkanı Kevin Feige, en başta part 1 ve part 2 olayını bozmamalıydı bence. Senaryo çok güzel işlesede bütün olaylar 2, 3 saatte olup bitti. Tony sabah Pepper ile koşu yaparken akşam uzaylılarla Satürn'ün uydusunda uyudu. Bu filme o kadar büyük bir beklentiyle gittim ki, cidden kendimi kötü hissediyorum bu film yüzünden. Marvel evrenine üzülüyorum. 6 taşı birden ele geçiren Thanos'a nasıl baltayı sapladın be adam! Thor gerçekten çok güçlü bir varlık, bunu hiç inkar etmiyorum, ama bence o sahne çok saçmaydı. Thanos'a yumruk atıyorlar abi! Ve adam savruluyor yahu! Bu filmde çok fazla açık ve saçma olay var. Ama senaristleri çok iyi anlıyorum. Ama en başında o güçte bir varlığı kasla durdurma fikri hangi üstün zekalıya ait acaba? Ben bu filmde taşların yaratıcısını görmeyi ummuştum. O güçte kozmik varlıklar yardıma gelir demiştim, bütün karakterler bir yerde olur diyordum, ama olmadı. Bu filme 2. part gerekliydi bence. Daha sonra isimsiz Avengers 4 çıkabilirdi. Ama adamlar çoktan planı tasarlamışlar, yaptığı isim yüzünden hafta sonu $630M kazandılar, 2-3 milyar dolar gişe yapar diyorum, benim düşüncelerim buydu, umarım diğer filmde hüsrana uğramam. Okuduğunuz için teşekkürler.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın fakat sadece bugün müsaittim ve aradan çıkarayım dedim.

Filmin ilk yarısı açıkca konuşmak gerekirse sıkıldım. Bazı sahneler özellikle hoşuma gitti. Thanos Gamora'yı öldürürken gözünden birkaç damla yaş geldi ya işte o anda aslında Thanos'un da bir kalbi varmış dedim. Spider-man sahnesi de çok hoşuma gitti. "I dont wanna die Mr. Stark"

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonu çok ucu açık bitti. Sonraki filme bakacağız. Arkadaşların söylediği gibi çok soru işareti bıraktı kafalarda ama sonraki film için sabırsızlanıyorum :)

Vision sahneleri saçma geldi bana. Herif (ya da robot ne derseniz) film boyunca hiçbir işe yaramadı, en çok buna sinir oldum. Genel anlamda iyiydi.
Başta pusuya düşüp arkadan bıçaklanmasaydı filmde çok şey değişirdi. Vision öyle kolay yenilebilecek bir karakter değil çünkü. Belkide bütün filmin seyri değişirdi???

Yazım Spoiler içerir ve telefondan nasıl spoiler butonu koyuluyor bilmiyorum.
Thanos istese tüm herkesi -Drax ve o kafasında anten olan kıza yaptığı gibi- taşa veya bukle makarnaya dönüştürebilirdi. Veya aynı taş ile her şeyi yiyeceğe falan dönüştürebilirdi. Bunu herkes biliyor ama öyle yapsa bu filmi insanlar neden izlesin? Dr. Strange sürekli zamanı geri alıp Thanos'u yenebilirdi. Gerizekalı Star Lord eline koluna hakim olsa Thanos yenilebilirdi veya Strange zamanı geri alıp bunu yapmamasını sağlayabilirdi. Ama yapmadı yapsa izleyecek bir şey olmazdı. Ayrıca Thor'un küçümsendiğini gördüm sanki adam YARI TANRI! Bırakın da o kadar güçlü olsun. Filmde anlam veremediğim birçok şey var ve bunlara çok sinirlendim fakat bunlar olmasa diğer film izlemezdi. Bence film iyiydi. Daha fazla savaş sahnesi konulamazdı yerindeydi. Öpüşme sahnelerinin az olması iyi olmuş ve kısalardı. Groot ve Dr.Strange'e üzüldüm. Captain America ölseymiş keşke. Ama sonsuza dek. Hulk'un sahneleri çok güzeldi. Daha yazacak bir çok şey var ama uzatmak istemiyorum film bence güzeldi.

Başta pusuya düşüp arkadan bıçaklanmasaydı filmde çok şey değişirdi.
Dostum işte bu. Diğer karakterler yerden yere vuruluyor bir şey olmuyor. Mesela Thor bir yıldızın tüm enerjisine bir süre maruz kalıyor, bir şey olmuyor, yeni çekici (yada balta) alıp savaşa gidiyor ve ortalığı mahvediyor. Tamam adam tanrı ama Vision'da da sonsuzluk taşı var sonuçta boru değil, bir bıçak darbesi ile böyle olmamalı bence.
Belkide bütün filmin seyri değişirdi???
Evet değişirdi. Eğer Vision'u zayıflatmak istiyorsa, daha sağlam bahane bulabilirdi bence Marvel. Bu kadar güçlü karaktere bir bıçak darbesi...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı