Avrupa Fatih'i tarih yazmaya devam ediyor! Barcelona bile deviremedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

G. Sara

Hectopat
Makaleler
1
Cimbom Barcelona'yı resmen hezimete uğrattı efsane bir top oynayan Galatasaray adeta son dakikalarda Barcelona'ya ter döktürdü. GO misin sayılmayan golünden sonra çuvallayan Katalan ekibi İstanbul'da ne yapacağını kara kara düşünüyor! Maç öncesinde 8-0, 7-0 yakalanırsa 10-0 gibi skorlar dönüyordu, ama Cimbom resmen ben hala buradayım, ayaktayım, yıkılmadım dercesine üstüne bir de gol atarak gerçek büyüğün kim olduğunu göstererek Barcelona'yı İstanbul'a davet etti. Bir önceki yazımda Galatasaray'a turu geçme ihtimalini %45 vermiştim ve çok olduğunu söyleyenler olmuştu. Şu an da Galatasaray'ın bence ihtimali %45'ten %85'e yükselmiş durumda. Bekle bizi Sevilla biz geliyoruz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ne yalan söyleyeyim yeniliriz diye düşünüyordum ama helal olsun...

Öh be hocam, fazla abartı olmamış mı bu yazdıklarınız? Tamam, tebrikler Galatasaray falan ama ortada ter döktürme falan olduğunu düşünmüyorum. Barcelona pek hazırlıklı gibi değildi. Yine de Galatasaray'ın hakkını yememek lazım tabii. Tekrardan tebrikler, bravo.

Organize bir oyun yoktu. Klasik bir deplasman maçına uygun düzenden çıkmamaya çalışan bir Galatasaray vardı. Yer yer ciddi pozisyonlar verdi. Bazılarında şansı da yanındaydı ama Barcelona gibi kendini kanıtlamış takımlara karşı 0-0 beraberlik sağlanabiliyorsa ekstra bir şeylerin olması da gerekir. Saha avantajı Galatasaray'a geçtiği için tur imkansız değil. Bu maçta bireysel bir kaleci performansı nasıl önemli olduysa rövanş maçında da bu tür performanslar sonuca etki edecektir.

Valla ts'liyim sevindim gs adına umarım İstanbulda koparırız maçı.

Olay ne, ne maçı?

Olay ne, ne maçı?
UEFA Avrupa ligi son 16 turu eşleşmesi Galatasaray Barcelona 1. Maç 0-0 kaldı ve maç İspanyadaydı burada avantajlı olan Galatasaray şimdi Barcelona buraya gelecek.

UEFA Avrupa ligi son 16 turu eşleşmesi Galatasaray Barcelona 1. Maç 0-0 kaldı ve maç İspanyadaydı burada avantajlı olan Galatasaray şimdi Barcelona buraya gelecek.
Seyirci kısıtlaması falan yok değil mi pandemi falan ayağına geçen öyle bir şey okumuştum sanki ?

Cimbom Barcelona'yı resmen hezimete uğrattı efsane bir top oynayan Galatasaray adeta son dakikalarda Barcelona'ya ter döktürdü.

Maçı falan izlemedim ama;

Screenshot_20220311-024309_Google.jpg

Sizin çıkardığınız sonuç üstteki maçla ilgili değil mi? Diğer taraftan Galatasaray icin 0-0 başarı olarak değerlendirilirken Barcelona bu sonucu kayıp olarak görüyor bu da aradaki statü farkına dair bir işaret olarak kenarda dursun. İyi sonuç mu? İyi sonuç da bu kadar da abartmaya gerek yok. Ezdik, tarih yazdık (klişe futbol edebiyatı) ama 0-0 da gariban tesellisi herhalde ki bunu da statü farkına dair ikinci işaret olarak kenara koyalım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı