Avrupa Fatih'i tarih yazmaya devam ediyor! Barcelona bile deviremedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maçı falan izlemedim ama;

Eki Görüntüle 1328457

Sizin çıkardığınız sonuç üstteki maçla ilgili değil mi? Diğer taraftan Galatasaray icin 0-0 başarı olarak değerlendirilirken Barcelona bu sonucu kayıp olarak görüyor bu da aradaki statü farkına dair bir işaret olarak kenarda dursun. İyi sonuç mu? İyi sonuç da bu kadar da abartmaya gerek yok. Ezdik, tarih yazdık (klişe futbol edebiyatı) ama 0-0 da gariban tesellisi herhalde ki bunu da statü farkına dair ikinci işaret olarak kenara koyalım.
Anlamıyorsunuz işte sizin gibi çoğu insan anlamıyor anlatayım. Neden seviniyoruz? Onu anlatayım çünkü Galatasaray'a özgüven geldi Barcelona orada işi bitirip İstanbul'a gezmek için gelmeyi planlıyordu. Fakat Xavi beklemediği bir sonuçla karşılaştı burada işin daha zor olduğunu biliyor. Geçen gün maçtan önce Beşiktaşın rekoru kırılır deniyordu biz cevap vermedik Galatasaray verdi. Üstüne gol attı oda sayılmadı (ofsayt) gol attıktan sonra maçı izleyenler fark eder Barcelona biraz telaşlandı. Maç sonu Spiker Ertem Şener'in de dediği gibi "Hadi şimdi siz düşünün bu işin İstanbul'u var" Sözü ile bu işin ne kadar ciddi olunduğunu anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Yani sevinilen berabere kaldık fark yemeden bitirdik çok şükür değil asıl mesele avantajlı olup onları 50 bin kişilik Cehenneme Ali Samiyen'e çağırdık PSV gibi rahat gelemezler yenemezlerse elenecekler gerçekten çok büyüleyici bir maç olacak. Bu maçta Galatasaray yer de atar da atamazsa zaten turu geçme şansı yok.
Maçı izlemedim yanlış anlamayın ama, hezimet ve efsane lafı çok iddialı geliyor kulağa :D
Eki Görüntüle 1328459
Barcelona farkla yenmeyi planlıyordu. Hezimete uğradılar çünkü bir gol bile atamadılar üstüne yediler ofsayttan döndü.
 
Anlamıyorsunuz işte sizin gibi çoğu insan anlamıyor anlatayım. Neden seviniyoruz? Onu anlatayım çünkü Galatasaray'a özgüven geldi.

Tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım ama "sevinmek", "güzel sonuç" gibi tabirler ayrı, "tarih yazdık", "ezdik" demek ayrı. Türkçe bu kadar zor bir dil değil.
 
Tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım ama "sevinmek", "güzel sonuç" gibi tabirler ayrı, "tarih yazdık", "ezdik" demek ayrı. Türkçe bu kadar zor bir dil değil.

0-0 sonuçla tarih yazmak :D :D :D :D :D :D fanatiklik böyle bir şey galiba. Zaten futbol takımlarını anası babası gibi savunanlarda akıl olduğuna inanmıyorum :D
 
Tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım ama "sevinmek", "güzel sonuç" gibi tabirler ayrı, "tarih yazdık", "ezdik" demek ayrı Türkçe bu kadar zor bir dil değil.
Ezdik diye bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum. Son 5 maçının 4'ü galibiyet olan ve kendi liginde 4. sırada olup kadrosunda yıldızlar bulunan bir takım size tarihinizin en kötü sezonunda bırakın fark atmayı gol bile atamıyorsa ve üstüne sen gol attıysan (ofsayt) sen tarih yazmışsın demektir. 2. maçta hepinizle görüşürüz çünkü tanıdığımız Galatasaray buradan hayatta bırakmaz. 2. Maç içinde bir konu açacağım maçtan sonra oraya da beklerim hepinizi iyi günler dilerim.
 
Moderatöre düzelttirdiniz herhalde.
Aynen düzelttirdim hepsi arkadaşım. Sağolsunlar arkamı topluyorlar. 🤣 Hocam lütfen düzgün okuyunuz. Ben iyi niyetimle bir şey yazdım siz Galatasaray hater'ı çıktınız. Sevmiyorsanız sevmiyorum deyin boşverin. Adamlar en kötü sezonlarında ilk galibiyetini geldikten bilmem kaç hafta sonra almış teknik direktörle Barcelona karşısında berabere kalıp İstanbul'a avantajla dönmüş tabii kutlayacağız hocam.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı