Banka/Kart Axess Öğrenci'ye Başvurana 300 TL Chip-para

  • Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 3B
Axess Öğrenci kartına başvurduğunuzda yapacağınız her 300 TL ve üzeri harcama için 100 TL chip-para kazanıyorsunuz. Toplamda 300 TL kazanabilirsiniz. Katlanan chip-para şeklinde de kullanabilirsiniz.

Hocam sizce öğrenci olarak öğrenci için olan karttan mı alayım yoksa normal kredi kartından mı? Hangisi daha avantajlı?
 
Bende çok aradım bulamadım. Sanırım HB hediye çeki için Müşteri olup banka kartı alman yeterli. Bankamatik kartınada hiçbir banka aidat ücreti almıyor.
Evet hocam öyle kullandığım için biliyorum. Normal üye olup banka kartı almak aidat ödemenizi gerektirmiyor.
 
Hocam, sizce öğrenci olarak öğrenci için olan karttan mı alayım, yoksa normal kredi kartından mı? Hangisi daha avantajlı?
Çalışıyorsanız normal kredi kartını almanız daha mantıklı. Başvuru için 1000 TL chip-para kampanyası tanımlanıyor. Akbank, öğrencilere en fazla 2000 TL limit veriyor fakat çalışansanız gelirinize göre limitli bir kredi kartı alıp daha sonra öğrenci kredi kartını da aynı limitle alabilirsiniz.
 
Tek işlemde örneğin 1200 TL'lik harcama yapsam 300 TL chip-para gelir mi yoksa ayrı ayrı 300 TL ve üzeri olan 3 farklı harcama mı yapmam gerekir?
 
Tek işlemde örneğin 1200 TL'lik harcama yapsam 300 TL chip-para gelir mi, yoksa ayrı ayrı 300 TL ve üzeri olan 3 farklı harcama mı yapmam gerekir?
Tek işlemde sadece 100 TL chip-para kazanabilirsiniz. Alışveriş yapacağınız yerde cüzdan özelliği mevcutsa cüzdana yükleme yapıp alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.
 
Tek işlemde sadece 100 TL chip-para kazanabilirsiniz. Alışveriş yapacağınız yerde cüzdan özelliği mevcutsa cüzdana yükleme yapıp alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.
"Aynı gün aynı işyerinden yapılan yalnızca ilk işlem kampanyaya dahildir."

Buna da dikkat etmek lazım. Steam'den alışveriş yapacağım, steam cüzdana 3 gün boyunca her gün 300'er TL yükleme yaparsam sorun olmayacaktır sanırım. Ya da farklı farklı sitelerden 300'er TL'lik cüzdan kodu alsam daha pratik olabilir. :)

Teşekkürler bilgiler için bu arada, sayenizde gördüm bu kampanyayı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı