Aya Gidildi Mi Gidilmedi Mi?

  • Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 9B
S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar, Cuma günü Fizik hocamız bize Ay'a gidip gidilmediği hakkında bir yabancı belgesel izletti. Yeni bir gelişme filan var mı? Gidildiği kanıtlandı m?
Belgeselde en çok dikkatimi çeken şey, Ay'da hava yoktur deniliyor. Ama bayrak dalgalanıyor.
Bir de radyasyondu sanırsam.
Dalga geçenler filan olmasın lütfen. Yıl 2014 filan. Kanıtlandıysa da takip etmedim.
 
Bunu klavyenin başından gitti veya gitmedi diyerek kestirip atmak yanlış olur ama sağlam deliler ve bazı sorulara verilemeyen cevaplar bu olayın gerçekliğini zedeliyor.
 
Bir de en çok aklımı kurcalayan şey, bundan kaç sene önce gidilmişse madem, şimdi neden gitmek istemiyor ülkeler? Bu yönde bir çalışma neden yok?
 
Bana göre gidildi. Bayrak olayının açıklaması şöyle; bayrağın üstünde ayrı bir direk var ve dik durmasını sağlıyor bu. Kesin olarak gidildi veya gidilmedi diye bir şey olmuyor çünkü bir taraf bir kanıt gösterse diğer taraf ona karşıt bir şey gösteriyor sürekli.
Şimdi neden gidilmiyor? Gerek yok çünkü. İnsansız araçlar daha kolay, daha güvenli. Hatta insansız araç bile gönderilmiyor galiba aya. Çünkü o kadar gidildi ki, neredeyse her şeyi biliniyor.
 
Birsürü soru işareti bırakan ölümler, radyasyon, gölgelerdeki tutarızlık, fotoğraflardaki tutarsızlıklar hepsi gidilmediğinin işareti bence.
 
Koskoca Ay'a gidilip gidilmediğini bir videoyla çözemeyiz. Her kaynak araştırılır, ortaya veriler çıkarılır.
Zaten böyle videoları Youtube barındırmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı