Ayda 2500 TL kazanmak

Yetenekli veya vasıflı olmanız önemli değil.
Bir yerden başlamanız gerekiyor.

Benim İngilizce seviyem çok iyi olmamasına rağmen yabancı kaynak, film ve dizi çevirisi yapmayı düşünüyorum.
Sonrasında ise az çok ne yapabileceğime kestiriyorum ama şu bölümü okuyup şunu yapacağım diyemiyorum çünkü gelecekten kendim için pek beklentim yok. :)

İçinde bulunduğum hem fiziksel hem de mental durum bir yerden başlamama izin vermiyor işte sorun da bu.

Market fikri iyi gibi. Ama pişman olursun bir an önce kendine çeki düzen ver ve komple değiştir hayatını. İyi kötü bir işe başla gücün kuvvetinde yerine gelir özgüveninde.

Sadece evden bilgisayar başında ya da basit bir iş önerinize açığım 2500 TL için.

Freelancer yazılım/logo tasarımı işi yapabilirsiniz. Hatta üniversite bölümünü okursanız iş de bulursunuz.

Seboreik dermatitim de var ve bunun çaresi yok, ben bir kere geldiğim bu hayatta astım ve seboreik dermatit gibi yaşam kalitesini yerlere düşüren rahatsızlıklarla yaşıyorum yıllardır. Üstüne huzursuz aile yapısı da cabası. Böyle bir hayatta ne kadar olumlu olabilirim?
Çok geçmiş olsun, fakat başka çareniz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı