Ayda 48 saat yayın yaparak 40$ kazanmak nasıl oluyor?

Yer
Konya
Dostlar merhaba, aylar sonra bir Facebook'a gireyim dedim ve karşıma çıkan ilk şey bu oldu. Arkadaş tam olarak nasıl olduğunu anlatmıyor vergi falan ödemeyeceksiniz diyor, biz ajans olarak size izleyici sağlayacağız diyor falan. Aklıma direkt Twitch de olan bit olayları geldi, o olaylar konusunda da pek bilgim olmadığı için size sorayım dedim. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı böyle bir şey olabilir mi? Bunu şu an yapanların ileride ağzı yanacak gibi geliyor bana.

Dosya Ekleri

• IMG_20220328_095631.jpg
    IMG_20220328_095631.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 104
  • FB_IMG_1648450559506.jpg
    FB_IMG_1648450559506.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde bu tarz yazım yanlışlarına sahip ve düzgün üslubu olmayan yazılar dolandırıcı oluyor hocam. Zaten fark ettiyseniz metni yazan kişi abuk-sabuk kelimeler kullanmış. Ben olsam güvenmezdim.

Bende güvenmiyorum zaten hocam. Twitch'de dönen bit olayları gibi galiba bu da.

Zihniyetiniz neyse fikriniz odur kısmında çıldırdım gülmekten mükemmel söz ahhahahaha.

Bize kredi kartı bilgilerinizi verin ve size ayda on adet bedava tişört verelim, ah hayır yanlış düşünmeyin herhangi bir dolandırıcılık yok. Yanlış düşünürseniz de o sizin suçunuz zihniyetiniz neyse fikriniz odur.

Arkadaşların zihniyetleri biraz aptalca galiba çünkü milleti aptal yerine koyma fikrine kapılmışlar. Gerçi aptal çok birileri kanar kesin bunlara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı