Aygıt sürücüleri nasıl güncellenir?

Lzyer6

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda booster yüklü, bugün güncelleşmemiş sürücüler var mı diye baktım bu resimdekileri gösterdi. Bunları güncellemek için para istiyor, ben bunları güncellemek lazımsa nasıl ücretsiz güncellerim acaba?

resim_2025-01-18_160018311.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunlar gereksiz sürücüler her zaman indirmek ister booster. Anakartınızın ismiyle internet sitesine girip driver kısmından güncel sürücüleri indirebilirsiniz. Sanırım Windows Update yapmanız gerek ağ sürücüsü en günceli değil. Güncellemede bir şey çıkmaz ise de önemli değil. Gereklileri Windows kendisi yüklüyor zaten Driver Booster ihtiyacınız da yok açıkçası.

Driver Booster eski ve alakasız sürücüleri kurar gerekli olanları yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bilgisayarının modelini aratırsan kendi sitesi üzerinden ya da Windows Update üzerinden gerekli olanları kuruyor.

Driver Booster eski ve alakasız sürücüleri kurar gerekli olanları yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bilgisayarının modelini aratırsan kendi sitesi üzerinden ya da Windows Update üzerinden gerekli olanları kuruyor.

Windows Update de güncel diyor, hiçbir şey çıkmıyor hocam. Sürücüleri nasıl yükleyeceğim siteden aldıklarımızı peki? BIOS yerinden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı