Aylık 2000TL net gelir için rig tavsiyesi

Hocam 2060 yerine 5600XT daha mantıklı olmaz mı temiz olarak.
Hocam sıfırdan bu işe girecek kişi çok çok iyi deneyimliyse 2.el tavsiye edilebilir de sıfır kart alması daha makbul gibi. Yoksa 5600xt o bütçede 5 adet yakalayabiliyorsa ki yakalar gibi mh olarak daha mantıklı ama sıfır 2.el durumu ve risk var.

Aklımı kullanıyorum zaten. Ben çok çok düşük maliyete tek tek kart topladım sıfır olarak güncelde 260mh a yakın kazıyorum zaten.

Emin ol fazlasıyla bilgim var.
Doğru ayarlar ile neredeyse 38mh a kadar alınıyor. Buradan bak dediğin videoda bile adam 37mh almış zaten :D bence sen bak. Biraz iyi bak lütfen. Bakmayı bilmiyorsan da örnek olarak paylaşma. Kendinle çelişmen hoş değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Devam et güzel kardeşim. Adam peek data olarak 37 diyor. Sonrada haklı çıkmak için bana cümle kuruyorsun. Ben sana aylık 162 dolar yazdım 1 tane masraf koymadım, sen bana bıt bıt yapıyorsun. 👏👏👏

260mh/s i bugün kurmadın, ama bugün kuracak kişiye dünkü fikrin/tecrüben ile akıl veriyorsun. Ben 5 sene önce solo madencilik yapıp güdne 50+ ETH kazıyordum. Senin kafada olsam bugün herkese solo yapın diye bağırmam gerek.

tekrar ediyorum neden duruyorsun. Git kredi çek para basmaya başla. Sonrada gel suratıma vur rakamları. Bak milyoner oldum diye bağır. Zor değil. Kendine fikirlerine ve aklına inanıyorsan yaparsın

9kdan 5 adet 2060 alınıp 5K ya alt takımla 2.000 net geliri yakalar aslında.

Ne oldu kar gitti gelir mi geldi?
Gelir olunca ne oluyor? 25 ay boyunca para kazanmıyorsun...
50k yatır 25 ay uğraşki 50k çıksın. 25 ay sonra seni keşke buralarda görebilsek.

01/03/2024 tarihinde 50 bin TL ile kurduğun rıg ve seni çok merak ediyorum...

Hata bende kaale alıp cevap veriyorum. Ne halin varsa gör. Bu kadar yazının üstüne de hala seni dinleyip iş yapanda kendi bilir zaten. Herkesin aklı kendine.

Ha benim aklımın, kararlarımın sonuçlarını merak edersen İzmir'e geldiğinde dürt beni, misafirim ol, belki vizyonun değişir.

Son düzenleme:
Devam et güzel kardeşim. Adam peek data olarak 37 diyor. Sonrada haklı çıkmak için bana cümle kuruyorsun. Ben sana aylık 162 dolar yazdım 1 tane masraf koymadım, sen bana bıt bıt yapıyorsun. 👏👏👏
22 ayda kâra geçemez ki zaten. Elektriğe gelen zamlar belli, peak 37 hashrate sürekli 37 ile kazmayacak o kart. Ayrıca kartın fanı bozulabilir haftalaraca kazım yapamaz. Direkt kartın kendisi bozulabilir 22 aydan bahsediyoruz. Bu mantıkla tamamen parayı çöpe atmak olur.

260mh/s i bugün kurmadın, ama bugün kuracak kişiye dünkü fikrin/tecrüben ile akıl veriyorsun. Ben 5 sene önce solo madencilik yapıp güdne 50+ ETH kazıyordum. Senin kafada olsam bugün herkese solo yapın diye bağırmam gerek.

tekrar ediyorum neden duruyorsun. Git kredi çek para basmaya başla. Sonrada gel suratıma vur rakamları. Bak milyoner oldum diye bağır. Zor değil. Kendine fikirlerine ve aklına inanıyorsan yaparsın

Ne oldu kar gitti gelir mi geldi?
Gelir olunca ne oluyor? 25 ay boyunca para kazanmıyorsun...
50k yatır 25 ay uğraşki 50k çıksın. 25 ay sonra seni keşke buralarda görebilsek.

01/03/2024 tarihinde 50 bin TL ile kurduğun rıg ve seni çok merak ediyorum...

Hata bende kaale alıp cevap veriyorum. Ne halin varsa gör. Bu kadar yazının üstüne de hala seni dinleyip iş yapanda kendi bilir zaten. Herkesin aklı kendine.

Ha benim aklımın, kararlarımın sonuçlarını merak edersen İzmir'e geldiğinde dürt beni, misafirim ol, belki vizyonun değişir.
Daha attığı videodaki olaydan haberi olmayan adam vizyondan bahsediyor. Hocam sen ne anlatıyorsun ya.

50K vadeliye koysan aylık ortalama 950 den alsan 12 ayda 61.400₺ para yapıyor.

Dediğim sistemle yaklaşık 1.700₺ den 70.400₺ yapıyor.

12 ay sonunda dolar değer kazanırsa 61.400₺ çöp olacak ama arkadaşın elindeki kartlar değerlenecek. Hadi bunları da geç. 20.400₺ üzerine 12 ay sonra aldığı kartları 42.500 den satsa 63K para yapıyor.

Git kredi çek para basmaya başla diyor ama krediye geri ödemede aldığı 2 üzeri oranlardan haberi yok orayı akıl edemiyor :D 100 kredi çekse 150 ödeyeceğinden haberi yok. 0 oranla ver krediyi çekip yapayım. Faiz hesabı yapan adamın kredinin geri ödemesinden haberi yok :D

Çok uzun yazıyorsun da biraz boş oluyor. Bence de sen muadillerini kaale al.

22 ayda kâra geçemez ki zaten. Elektriğe gelen zamlar belli, peak 37 hashrate sürekli 37 ile kazmayacak o kart. Ayrıca kartın fanı bozulabilir haftalaraca kazım yapamaz. Direkt kartın kendisi bozulabilir 22 aydan bahsediyoruz. Bu mantıkla tamamen parayı çöpe atmak olur.
Ya zaten saçma sapan bir hale geldi konu.. adam ne sordu.. aylık 200TL net gelir.. Ben Net gelir için tavsiyerde bulundum ama işte sonuç ortada..

madencilik gelirleri (dolar değil) düşüyor..

400 mh RIG'im
Mayıs 2021 de günlük 0,01 ETH kazarken
Aralık 2021 de günlük 0,008 ETH kazarken
Ocak ETH2.0 sonrasında 0,005 ETH kazıyor..

Dolar bazlı bakınca,

Mayıs 2021'de 1000USD gelir 1000TL elektirk giderim vardı
Bugün 450USD gelir 2300TL elektirk giderim var..

Daha attığı videodaki olaydan haberi olmayan adam vizyondan bahsediyor. Hocam sen ne anlatıyorsun ya.

50k vadeliye koysan aylık ortalama 950'den alsan 12 ayda 61.400₺ para yapıyor.

Dediğim sistemle yaklaşık 1.700₺den 70.400₺ yapıyor.

12 ay sonunda dolar değer kazanırsa 61.400₺ çöp olacak ama arkadaşın elindeki kartlar değerlenecek. Hadi bunları da geç. 20.400₺ üzerine 12 ay sonra aldığı kartları 42.500'den satsa 63K para yapıyor.

Git kredi çek para basmaya başla diyor ama krediye geri ödemede aldığı 2 üzeri oranlardan haberi yok orayı akıl edemiyor :D 100 kredi çekse 150 ödeyeceğinden haberi yok. 0 oranla ver krediyi çekip yapayım. Faiz hesabı yapan adamın kredinin geri ödemesinden haberi yok :D

Bu şey mantığı gibi oldu biraz bir bankadan 100k kredi çek diğer bankaya faiz olarak yatır aylık faiz krediyi ödesin sonunda 100k paran olsun :D.

50k vadeliye koysan aylık ortalama 950'den alsan 12 ayda 61.400₺ para yapıyor.

Dediğim sistemle yaklaşık 1.700₺den 70.400₺ yapıyor.

12 ay sonunda dolar değer kazanırsa 61.400₺ çöp olacak ama arkadaşın elindeki kartlar değerlenecek. Hadi bunları da geç. 20.400₺ üzerine 12 ay sonra aldığı kartları 42.500'den satsa 63K para yapıyor.

Hala akıl dışı mantık ve zeka dışı konuşmaya devam ediyorsun.

Madem 50binliran yok neden varmış gibi konuşuyorsun.

Seninki de rahmetli Kemal Sunal mantığı gibi. Nasıl olsa sen bir şey kaybetmiyorsun.

Allah rahmet eylesin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hala akıl dışı mantık ve zeka dışı konuşmaya devam ediyorsun.

Madem 50binliran yok neden varmış gibi konuşuyorsun.

Seninki de rahmetli Kemal Sunal mantığı gibi. Nasıl olsa sen bir şey kaybetmiyorsun.

Allah rahmet eylesin
Çünkü adam o 50 ile öneri istiyor. Siz şaka falan mısınız? Burada 50K var ne yapayım diye soranlara cevap hakkı 50K sı olanlar için mi var? Adamın istediği aylık 2.000 civarı net gelirle rig tavsiyesi ve bunu yanlışsız doğru şekilde verip adama destek oluyorum nerden nereye bağlıyorsun konuları. Başlığa yazsın arkadaş, sadece 50.000₺ si olanlar cevaplasın lütfen diye :D

Cidden fazla tuhafsın.

Aferin sen bunu kar sanıyorsun işte. Anlamamaya devam et.

Bana ekonomi öğrettiğin için teşekkür ederim.
İyi günler, en ucuz şekilde güncel ETH ve dolar kuruyla, elektrik gibi giderler düşünce net 2-2.5k TL arası para bırakacak bir sistem için ne kadar bütçe lazım ve hangi ekran kartı seçimini yapmalıyım.

Çünkü adam o 50 ile öneri istiyor. Siz şaka falan mısınız? Burada 50k var ne yapayım diye soranlara cevap hakkı 50k sı olanlar için mi var? Adamın istediği aylık 2.000 civarı net gelirle rig tavsiyesi ve bunu yanlışsız doğru şekilde verip adama destek oluyorum nereden nereye bağlıyorsun konuları. Başlığa yazsın arkadaş, sadece 50.000₺ si olanlar cevaplasın lütfen diye :D

Cidden fazla tuhafsın.

Okumadın sanırım yazılanı. ya da okuduğunu anlamadın. 50 bin bütçe yok ortada. Ne kadar lazım sorusu var. Hangi rig kurmalı ve kaça mal edilir sorusu var.

Buna cevap olarak da 50 bin ile net kar, istiyorsan rıg yerine bankaya yatır cevabı var.

Taaki senin bilgin olmadan fikrin olarak ortaya atlayıp saçma sapan yazana kadar. Bende belki bir şey öğrenir hatasını görür farkı anlar diye uzun uzun yazdım. Böyle zor anlayana anlatır gibi. Ama yok anlamadın.
2 ay sonunda dolar değer kazanırsa 61.400₺ çöp olacak ama arkadaşın elindeki kartlar değerlenecek. Hadi bunları da geç. 20.400₺ üzerine 12 ay sonra aldığı kartları 42.500 den satsa 63K para yapıyor.

sen gerçekten okuduğunu anlamıyorsun :))
12 ay sonunda dolar değer kazanırsa 61.400₺ çöp olacak ama arkadaşın elindeki kartlar değerlenecek. Hadi bunları da geç. 20.400₺ üzerine 12 ay sonra aldığı kartları 42.500 den satsa 63K para yapıyor.

Adamın istediği aylık 2.000 civarı net gelirle rig tavsiyesi ve bunu yanlışsız doğru şekilde verip adama destek oluyorum nerden nereye bağlıyorsun konuları.
Peki ya 12 ay sonra ETH2.0 ile madencilik biterse yada bitme noktasına gelirse, aylık kazım rakamı 0,000000000001 olursa, elindeki kartlar, 10binden almış olsa bile sadece hurdacının alacağı çöp olsa ? bu mu yanlışsız doğru bilgi..

Bu yüzden 50binin yok.. Bu yüzden 50 binin yokken insanlara hatalı tavsiyede bulunmak senin için sorun değil...

Sen iddia ettin aylık 2000 kar diye.. yılda 24000 kar eder, çektiğn kredinin yarısı.. al senin üfürmenin aksine ben rakamlarla datalarla ve de kanıtlarla konuşurum.. 7300 geri istiyor banka.. Seni şuan 16.700TL KAR etmekten uzak tutan şey ne ? Hepimizden akıllısın sonuçta
1643577401441.png

hatta çok akıllısın ya, her ne kadar okuduğunu anlamasanda, aynı krediyi x10 ile çekip herşeyi neden x10 elde etmiyorsun ?
Seni şuan 167.000TL KAR etmekten uzak tutan şey ne
1643577565948.png

Ne matematik biliyorsun ne algoritma.. sadece üfür sen kardeşim.. Sadece üfür..

Son düzenleme:
Aferin sen bunu kar sanıyorsun işte. Anlamamaya devam et.

Bana ekonomi öğrettiğin için teşekkür ederim.

Okumadın sanırım yazılanı. ya da okuduğunu anlamadın. 50 bin bütçe yok ortada. Ne kadar lazım sorusu var. Hangi rig kurmalı ve kaça mal edilir sorusu var.

Buna cevap olarak da 50 bin ile net kar, istiyorsan rıg yerine bankaya yatır cevabı var.

Taaki senin bilgin olmadan fikrin olarak ortaya atlayıp saçma sapan yazana kadar. Bende belki bir şey öğrenir hatasını görür farkı anlar diye uzun uzun yazdım. Böyle zor anlayana anlatır gibi. Ama yok anlamadın.

sen gerçekten okuduğunu anlamıyorsun :))

Peki ya 12 ay sonra ETH2.0 ile madencilik biterse yada bitme noktasına gelirse, aylık kazım rakamı 0,000000000001 olursa, elindeki kartlar, 10binden almış olsa bile sadece hurdacının alacağı çöp olsa ? bu mu yanlışsız doğru bilgi..

Bu yüzden 50binin yok.. Bu yüzden 50 binin yokken insanlara hatalı tavsiyede bulunmak senin için sorun değil...

Sen iddia ettin aylık 2000 kar diye.. yılda 24000 kar eder, çektiğn kredinin yarısı.. al senin üfürmenin aksine ben rakamlarla datalarla ve de kanıtlarla konuşurum.. 7300 geri istiyor banka.. Seni şuan 16.700TL KAR etmekten uzak tutan şey ne ? Hepimizden akıllısın sonuçta
Eki Görüntüle 1289313

hatta çok akıllısın ya, her ne kadar okuduğunu anlamasanda, aynı krediyi x10 ile çekip herşeyi neden x10 elde etmiyorsun ?
Seni şuan 167.000TL KAR etmekten uzak tutan şey ne
Eki Görüntüle 1289318

Ne matematik biliyorsun ne algoritma.. sadece üfür sen kardeşim.. Sadece üfür..
Orada aylık taksit tutarı koskoca 4.750₺ diyor. Onu ödeme gücü olan kişi zaten gider 12 ay taksitle kart ile alır :D Aga hiç çalışmıyor ya. Zorlama hocam olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı