Aferin sen bunu kar sanıyorsun işte. Anlamamaya devam et.
Bana ekonomi öğrettiğin için teşekkür ederim.
Okumadın sanırım yazılanı. ya da okuduğunu anlamadın. 50 bin bütçe yok ortada. Ne kadar lazım sorusu var. Hangi rig kurmalı ve kaça mal edilir sorusu var.
Buna cevap olarak da 50 bin ile net kar, istiyorsan rıg yerine bankaya yatır cevabı var.
Taaki senin bilgin olmadan fikrin olarak ortaya atlayıp saçma sapan yazana kadar. Bende belki bir şey öğrenir hatasını görür farkı anlar diye uzun uzun yazdım. Böyle zor anlayana anlatır gibi. Ama yok anlamadın.
sen gerçekten okuduğunu anlamıyorsun

)
Peki ya 12 ay sonra ETH2.0 ile madencilik biterse yada bitme noktasına gelirse, aylık kazım rakamı 0,000000000001 olursa, elindeki kartlar, 10binden almış olsa bile sadece hurdacının alacağı çöp olsa ? bu mu yanlışsız doğru bilgi..
Bu yüzden 50binin yok.. Bu yüzden 50 binin yokken insanlara hatalı tavsiyede bulunmak senin için sorun değil...
Sen iddia ettin aylık 2000 kar diye.. yılda 24000 kar eder, çektiğn kredinin yarısı.. al senin üfürmenin aksine ben rakamlarla datalarla ve de kanıtlarla konuşurum.. 7300 geri istiyor banka..
Seni şuan 16.700TL KAR etmekten uzak tutan şey ne ? Hepimizden akıllısın sonuçta
Eki Görüntüle 1289313
hatta çok akıllısın ya, her ne kadar okuduğunu anlamasanda, aynı krediyi x10 ile çekip herşeyi neden x10 elde etmiyorsun ?
Seni şuan 167.000TL KAR etmekten uzak tutan şey ne
Eki Görüntüle 1289318
Ne matematik biliyorsun ne algoritma.. sadece üfür sen kardeşim.. Sadece üfür..