Aylık 2000TL net gelir için rig tavsiyesi

Orada aylık taksit tutarı koskoca 4.750₺ diyor. Onu ödeme gücü olan kişi zaten gider 12 ay taksitle kart ile alır :D Aga hiç çalışmıyor ya. Zorlama hocam olmuyor.
Aa, ne oldu cebinde olmayan para ile para kazanmadığını mı anladın ?

O zaman neden cebinde olmayan para ile, insaların para kazanacağını iddia ediyorsun.. Çünkü senin bir kaybın yok.. sayende çok güldüm gece gece.. Kemal Ağabey'e de bol bol rahmet okudum..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aa, ne oldu cebinde olmayan para ile para kazanmadığını mı anladın ?

O zaman neden cebinde olmayan para ile, insaların para kazanacağını iddia ediyorsun.. Çünkü senin bir kaybın yok.. sayende çok güldüm gece gece.. Kemal Ağabey'e de bol bol rahmet okudum..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İddia etmiyorum gerçek bu. Şuan 5 tane rtx 2060 alarak aylık 2k net gelir elde edebilir. 2+2 = 4

Benim cebimde paramın olup olmamasının konu ile ne alakası var onuda anlamış değilim. Hali hazırda 7 kart ile mining yapıyorum zaten adama da tavsiye ediyorum. Aylık 2k getirisi olan işe 50K kredi çek geri 57k öde aylıkta 5k taksit öde diyecek kapasitede bir insansın seni ciddiye almaya gerek mi var :D

Yahu neden en başta yazmadın? sen zaten 21 kasımda ilk RIG'ini kurup, pardon kurmak için konu açıp, bilgi tecrübe edinmişsin...

konu burada

45bin TL para harcamışsın.. Neden yazmadın, ben böyle yaptım o yüzden de doğrusu bu başka doğru kabul etmiyorum diye.. Ben birşey yaptım ve ben yaptığım için en doğrusu bu..

para kaybetmeni istemem ama, Ocak 2024 tarihinde bu platformda olmanı bekliyor olacağım... Umarım para kaybetmessin ama gelecekte yaşayacağın kötü tecrübeler için şimdiden sana üzüldüm..

Sen beni ciddiye alma sorun değil.. hatta doğru.. ancak bunun yanında keşke araştırsan öğrensen ve de süreci tam anlasan

Ben senin bilmeden, biliyormuş gibi insanlara fikir vermene kızgınım.. ETH düşmüş 2500 dolara.. hala rig diyorsun ETH2.0 öncesi..

Okusan biraz...
Ben kısa vade için yazdım, Uzun vade için direk ETH alın.. Kazım yaparak 500-600 günde çıkartacağınız ETH yi bugün sahip olun..

ETH yi ETH.2.0 da Stake edin bügünkü kur ve toplam havuz ile kabacana 1/3 & 1/4 ETH getiri alın ( madenciliğe göre)

yarın ETH 5k/10k/20k olduğunda sizin için hangisi makul ise %100 sermayenizi %100 olarak kar a çevirin...

Bugün 50000tl yaklaşık 1.5 ETH... yarın belki 2000 e de düşecek ETH 1,5'den fazla ETH edecek..

senin rig 1.5 ETH için kaç gün çalışacak ? ogünden sonra kar etmek için kaç güne ihtiyacın olacak..

amaç para kazanmak mı, madenci sıfatı almak mı? ETH bugünkü 2.5k dan 3/5/8/10 ayda 4k ya gelse 2,250dolar getiri sağlar bugünkü kur ile 30k demek..

sen bunu görme, ama millete akıl ver..

Nisan'da ETH x2 yapsa sadece bakacaksın...

Aylık 2k getirisi olan işe 50K kredi çek geri 57k öde aylıkta 5k taksit öde
toplam (5*12)+57 = 117 ödeme 😂🤣😂 matematik seninle daha güzel hale geliyor güzel kardeşim.. sana bol kazançlar olsun..
Aylık 2k getirisi olan işe 50K kredi çek geri 57k öde
söylediğin şey mantıklı olsaydı yapılırdı bu, yapılmayacak iş diye sana örnek verdim ama..
sivrisinek saz...
hadi senin paran yok, olanlar aptal mı neden yapmıyor? biraz, çok değil biraz aklını kullan..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı