Gerek yok hocam 12 yaşında Elon Musk olmak istemiyorumParayı biriktir kupon yap düşük oyna yavaş yavaş yükselirsin.(bu bir yatırım tavsiyesi değildir)
Gerek yok hocam 12 yaşında Elon Musk olmak istemiyorum.
Ailemden birine hediye olarak alacağım. Yenilenmiş şekilde 2.800TL o yüzden kullanıcı yorumunuzu merak ettim.Hocam bu yazıyı bile onunla yazıyorum 3 yıl oldu bataryası hala aynı ama şarj %37 olduğu gibi %1 götürüyor saniye başı (bataryayı değişmediğim için.). Onun haricinde son 1 ayda çok büyük bir performans düşüşü oldu onun haricinde 3 yıl her zaman performansı orta seviyeydi aldiğimda 3000₺ civarıydı şu an 7000'i geçiyor bu fiyata alınmaz eğer 128GB alacaksanız alınır ama 64GB diyorsanız A30 alabilirsiniz neredeyse hiçbir farkları yok. Fiyata daha iyileri mevcut.
Hocam bari bir şey önerseydiniz![]()
O göl olana kadar ben yaşar mıyım bilmiyorum da illa olur.Sakız olmuş 2 TL ama damlaya damlaya göl olur.
Aklımda al sat yapmak var aslında. Iyi fikir.Para biriktirip marketten abur cubur al ve karla sat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.