2 TL harçlık ile neler yapılır?

• Konuyu başlatan Lioren
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 3.717
Paranı biriktirip the forest alabilirsin dediğim gibi gayet saran arkadaşlarınla daha çok eğlenebileceğin bir oyun üstelik öyle aman aman bir sistem de gerekmiyor.
Doğru. Oyunun hikayesini zaten bildiğimden hikaye üzerine değil de üs kurmaya falan oynarım herhalde. Sağ olun.

Half-Life 1 alın 2 TL şu anda.
Şaka gibi ama sudan daha ucuz🤠.
Sağ olun. Alacağım.

Günde 2 lira ile hiçbir şey yapılmıyor. 60 lira bir öğünlük yemek parası, dolmuş 5 lira öğrenciye. Kek, gofret bile 5 liradan başlıyor. Eski oyunlar 15-20 liradan başlıyor. 2 lira yeter demen kötü olmuş.

Hocam 2 TL para değil. Orta okula gidenler şu an günlük 20-30 TL harçlık alıyor en az. Bahsi 2 TL'den açmanız sizin açınızdan kötü, ailen açısından iyi olmuş.
Emekli maaşının. 4000₺ olduğunu bilmiyordum. Olan bana oldu. Sıkıntı yok ya onu 10₺ yaparım ben.

Doğru. Oyunun hikayesini zaten bildiğimden hikaye üzerine değil de üs kurmaya falan oynarım herhalde. Sağ olun.

Şaka gibi ama sudan daha ucuz🤠.
Sağ olun. Alacağım.
Ne demek rica ederim boş yorum yapanları raporladım geçtim boş ver sen anlıyorum ben seni. Anlamayan boş insanlar çok bu forumda.

Kitap al oku kendini geliştir, kalanını biriktir altın al
Altını bilemem de kitap alırım :)

People Playground al 2 lira şu an, stres namına bir şey bırakmıyor terapi gibi oyun. Ben psikopatım ya da bilmiyorum.
Mobilde çakması olan Melon Playground'ı 80 saatin üzerinde oynadım olarak gösteriyor Game Launcher. People Playground'ın 2₺ olduğunu yeni ögrendiğim için pişmanım. Kesinlikle alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı