Aynı anakarttan iki tane ekran kartının sürücülerini yükleyip kullanılabilir mi?

sabo612

Decapat
Merhaba, arkadaşımla elimizde bir adet Palit 1660 Ti. Bir adet RX590 Nitro var bunları satıp yerine stok bulursak 3060 almayı düşünüyorduk. Şimdi piyasa arttıkca mining işi kafama yatmaya başladı. Aşağıya atacağım anakartı alıp ikisini uzay montaj ya da soğutması iyi ve ucuz olan kasayla kullanmayı düşünüyorum. 3-4 ay deneyip kar yapamazsam en kötü aldığım fiyatlara yakın fiyatlardan ürünleri satarım. Sormak istediğim 2-3 soru var.

1.si aynı anakarttan iki tane ekran kartını kullanıp driverlarını yükleyip kullanabiliyor muyuz çünkü anakart 6 taneye kadar destekliyor sanırım.
2. bu anakarta kazımda en uygun işlemci ne olur tek bir adet 8 GB RAM'ya da 2 adet 4 GB RAM yeterli gelir mi?
3. kaçlık PSU lazım belki ileride bir adet daha ekran kartı ekleme yapabilirim.
4. 2 kartın 24 saat kazım sürecinde ortalama aylık ne kadar bırakır elektrik vs düşünce.
Sorularım bunlar zaten sistemi dizince voltaj düşürmeyi ve otomatik Afterburner OC'si için tekrar konu açarım.

Arkadaşım miningclere karşı neden bu kadar düşman oldunuz yapan yapar sanki senin malını gasp ediyor. Aldığım fiyattan az aşağıya çoğunu satarım konuyla ilgili bilgin yoksa neden gereksiz cevap atıyorsun.
aldığım fiyatlara yakın fiyatlardan ürünleri satarım
Hocam mining yapılmış ekran kartlarını yarı fiyatı ile satıyolar. Aldığın fiyattan satmak için ya kazıklaman gerek yada sattığın kişinin salak olması.

Hocam mining yapılmış ekran kartlarını yarı fiyatı ile satıyorlar. Aldığın fiyattan satmak için ya kazıklaman gerek ya da sattığın kişinin salak olması.

Arkadaşım iyi oku ürünler zaten bizim sıfır daha 22 ay garantisi var 3 sene kazıp aldığım fiyattan satarım demiyorum. 2-3 ay dener işime gelmezse satarım diyorum. Onca yazan şeyde gelip buna takılmışsın bilgin yoksa gereksiz mesaj atmanada gerek yok.

Anakart destekliyorsa yapabilirsin. İşlemci için üst seviyelere gerek yok. RAM'ler de 1 tane 8 GB fazlasıyla yetecektir. PSU için ise kartların voltajına bağlı ortalama 120'şer W çekseler 750'lik güzel bir PSU işini görür ama daha iyi bir PSU örnek olarak 1500'lük bulabilirsen iyi olur. Kartların getirisi için NiceHash - Leading Cryptocurrency Platform for Mining and Trading attığım linki kullanabilrsin.

Anakart destekliyorsa yapabilirsin. İşlemci için üst seviyelere gerek yok. RAM'ler de 1 tane 8 GB fazlasıyla yetecektir. PSU için ise kartların voltajına bağlı ortalama 120'şer W çekseler 750'lik güzel bir PSU işini görür ama daha iyi bir PSU örnek olarak 1500'lük bulabilirsen iyi olur. Kartların getirisi için NiceHash - Leading Cryptocurrency Platform for Mining and Trading attığım linki kullanabilrsin.

Hocam attığım kart destekliyor 6 kartta kadar o zaman sorun çıkmaz 2x4 RAM almayı düşünüyorum işlemcide siz söyler misiniz utgun fiyatlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı