Aynı anda nasıl iki konu açtınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adaletsiz değil. Yetkililer sitedeki belirli iş yükünü üstlenmek zorundadır ve moderatör olmak da sandığınız kadar kolay değil. İş yükü bir yandan sıkıntılı tipler de aşırı fazla ve moderatörler belirli test ve aşamalardan geçerekten moderatör oluyorlar. Konu ve yorum bekleme süresinin olmaması bana normal geliyor. Sen de moderatör ol, senin de bekleme süren olmasın.

Biraz adaletsiz olmamış mı bu?
Yetkililer tarafından kötüye kullanılarak 100 tane konu arka arkaya açılmıyor. Katkıda bulunan ve site düzenini sağlayan kişilere ufak bir ayrıcalık tanınmasında bir sakınca yok. :) Herkese aynı yetki verilirse bunu kötüye kullanacak çok kişi olabilir. Kimse ana sayfada “Valo 2 fps veriyo acil yardım!!!!!” başlıklı 50 tane konu görmek istemez.

Biraz adaletsiz olmamış mı bu?
Olmamış. Yetkili kişi kuralları bildiği ve uyguladığı için yetkili oldu. Konuyu açarken kurallara uygun açabiliyor. Öte yandan kullanıcılar bütün kurallara hakim değil ve sorunlu konular açabiliyorlar.

Keşke bu adalet arayışımız forumun dışında da olsa.

Aşağıda attığım konuda bir soru sordum, ancak birkaç cevap sonra Recep Baltaş'tan hiç beklemediğim bir tepki aldım. Neden böyle atarlı bir tepki verdiniz hocam?
Uygulamada ne gördüğüme bakın: "Technopat" Aynı anda nasıl iki konu açtınız?
Aynı zamanda yetkililerin art arda 2 konu açabilmesi gereksiz değil ama en azından indirim köşesinde biz de açabilelim, diğer türlü kesinlikle adaletsizlik vardır burada.
@Recep Baltaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı