Aynı cezayı defalarca almayı başarmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu amaçsız. Sosyal'e girişte kocaman "Technopat Sosyal Kuralları" yazıyor. Yeni üyelerin bunu görmemesi imkansız. İnsan açar bakar acaba bu kurallar neymiş? Ne yapmam gerekiyor?
Geçenlerde sanırım nokta koymadığım için ban atıldı. Kuralları da hatırlıyorum ama bir nokta yüzünden ban yiyeceksek bu konu amaçsız değil bana göre. Bazen abartıyorlar kural meselesini. Ben de yazım kurallarına uymayan herkesi rapor edeceğim bundan sonra, ban yemezler ise ben de istediğim şekilde yazacağım.

Ben de hızlı yazdığımdan bir kere konu açma engeli almıştım bir daha da almadım. Kesinlikle bu kurallar çok iyi. yaptığımız her işi düzgün yapmamıza alışkanlık sağlıyor. Technopat Ekibi çok iyi iş çıkarıyor bu konuda tebrik ediyorum.

Bu cezalar çok abartılıyor. Geçen RAM'i ram yazdım diye ceza aldım. Ne yani ben şimdi "ram" yazdim diye kimse beni anlamadı mı ? Çok düzensiz bir mesaj olursa tabiki banlayın. Ben burda telefondan bile insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bir bakmışım en ufak şeyden cezayı yemişim bile.

Neden sürekli ceza alıyorum acaba? Merak ettim, "Türkçe Kurallarına uymayan Mesaj" sürekli sürekli böyle ceza...

Ekran görüntüsü atma imkanınız var mı? Bunun neresi Türkçe kurallarına aykırı, bir moderatör çıkıp açıklasın Allah aşkına? Bi söyleyin bana, ne yazsak ceza alıyoruz. İllaki kötü mü konuşalım yani moderatörler, işinizi mi yapıyorsunuz? Şimdi siz burada hadi buna da ceza verin, bekliyorum bi açıklama yapın daha sonra engellersiniz hesabımı cezam açılıyor düzgün bir mesaj yazıyorum ardın da 1 gün daha ceza,
böyle mi yapılır moderatörlük, bu mudur sizin moderatör anlayışınız, hadi biriniz çıkıp açıklayın?

"Hadi buna da ceza verin" demez misiniz bir de.:facepalm:
Kendimce hatalarını düzeltmeye çalıştım.;)

'Türkçe kurallara uymayan mesaj' başlığı çok saçma. Günlük yaşantımızda kullandığımız bir çok kelime yabancı zaten. Moderatör bile Türkçe değil Tecnopat'te moderatörler banlamaktan zevk alıyorlar, neyi banladıklarını bilmiyorlar.

'Türkçe kurallara uymayan mesaj' başlığı çok saçma. Günlük yaşantımızda kullandığımız bir çok kelime yabancı zaten. Moderatör bile Türkçe değil Tecnopat'te moderatörler banlamaktan zevk alıyorlar, neyi banladıklarını bilmiyorlar.

Cezanın adı "Türkçe kuralları". Yabancı kelime kullanımından banlanmıyor kimse. Türkçeyi doğru kullanmadığından ceza alıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı