Aynı sınıftan birisine aşık olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lianyu35

Hectopat
Daha fazla  
Lise 2'ye gidiyorum. Derslerim hiç iyi değil. Sınıftan bir kıza aşık oldum. Kızın dersleri mükemmel. Matematik, fizik, kimya gibi dersleri falan hep 100. Kız çok soğuk birisi sadece 3-5 tane yakın arkadaşı var onlar ile konuşuyor. Kızla Whatsapp'tan falan konuşuyoruz ama ben yazmadığım sürece o da yazmıyor. Bugün konuştuğu birisi olduğunu öğrendim. Unutmaya çalışmayı deneyeceğim ama aynı sınıftayız, her gün birbirimizi görüyoruz. Ne yapmalıyım?

Muhabbetiniz iyi gidiyorsa, espriler seviyorsa güzel soğuk olmadan hoşuna gidecek yap. Şakalar yap, güldür eğlendir. Bir anda çıkma teklifi et, ya olumsuz, olumlu geri dönüş alırsın.

Konuşmaya devam et fakat saçma sapan değil. Konu açmayı ve konuşmayı iyi bil. Espriler yapıp güldürebilirsen o da sana yakınlaşacaktır. Kararını önceden tahmin etmeye çalış. Günaydın mesajlarından başlayabilirsin.

Zaten derslerim kötü diyorsun. Kız tümörünüz büyümüş derken sen 3 TL farkla büyük boy ister misiniz diyeceksin. Aşağılama niyetinde değilim yanlış anlama derslerine odaklan,konuştuğu biri olması senin için şans. Bu tarz yorumlar forumda hoş karşılanıyor mu bilgim yok ama yazdım.:)

Kıza açılmanı tavsiye etmek isterdim ama sonra benim gibi acı çekersin bunun için uzak dur o kızdan. Zamanında ben de senin gibi kıza aşık oldum, aramız iyiydi sonradan sınıftaki bazı mal çocuklar yüzünden kavga ettim onunla kıza küfür ettim, ağlattım, böyle şeyleri yaptım dengesizliğim yüzünden sonra kız benden nefret etmeye başladı ben o günden beri bir ölüyüm çünkü kızı herkesin önünde ağlattım onun o ağlama sesi hala yankılanıyor içimde kızı görsem ağlayacak duruma geliyorum ama ağlayamıyorum. :(

Bak güzel kardeşim sende sonradan benim gibi üzülürsün kızı kendinden soğutmaya çalış, hayatını normal yaşa ileride daha mutlu olacaksın bak hak vereceksin bana.

Ben zaten o kızı dengesiz olmam yüzünden kaybettim ben çok dengesiz insanım normalde zaten, sinirlenirsem tepem atarsa vallahi çok kötü şeyler yapıyorum. :( En basitinden bugün yan sınıftaki öğrenciler duvara vurdular benimde kafama geldi bende sinirlenip duvara sert bir şekilde abandım bütün sınıf korktu o derece dengesizim.

@Schwindlerch Hocam cidden burada bile mi :D İnsanlar her şeyi belgeye diplomaya bağlıyor. Bu konuda bile olayı derse diplomaya mı bağlayacaksınız yani :D Sevecek olan insan o kişinin en kötü halini de sevmeli. O kişi o insanı sevdikten sonra, sevdiği kişi ondan derslerini düzeltmesini isterse, o da düzeltmeli.

İnsanların derslerine göre zeka seviyesini belirleyip aynı seviyede olmayanların beraber olamayacağını düşünmek tamamen aptallık. Eğer gerçekten doğru ve iyi bir kızsa zaten bu işlerin derse ve ya paraya pula bakmayacağını bilir. Emin olun birbiriyle kendi kişiliği ve karakteri için değil de dersleri ve ya parası için beraber olan insanların ilişkisi gerçek değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı