AYT 2 ayda biter mi?

gizem1805

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 11.sınıfın 2.dönemi açığa geçmiştim onun öncesinde bir fen lisesinde okuyordum ama açığa geçtikten sonra hiç ders çalışmadım o yüzden 11 ve 12. sınıf konularım tamamiyle eksik. AYT'ye 1.5 ay önce başlamıştım ama çalıştığım konulardan çok az soru çözdüğüm için şu an onları da unutmuş durumdayım AYT'ye baştan başlasam yetişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlike tamamen bitmesi çok zor ama kilit konuları çalışarak iyi bir sonuç elde edebilirsiniz.

Tamamen yetişmez ama en azından açığı kapatın Matematik ve Fen Ağırlıklı kalan son haftalarda edebiyat kasarsınız full ezber zaten.

Tüm konulara baştan çalışırsan yetişmeme ihtimali açıkçası bana göre yüksek. Bunun yerine her sene çıkan ve öğrenmesi çok zor olmayan konulara öncelik vermek mantıklı. Örnek vermek gerekirse AYT fizik için az biraz Newton bilgin var ise direkt olarak 12. sınıf konularına çalışabilirsin. Yaklaşık 7 - 8 soru çıkıyor ve 11. sınıfa göre daha hızlı biter. Sonra zamanın kalırsa elektrik ve manyetizma konusuna da bakabilirsin. Ondan da 2-3 soru çıkıyor.

Merhaba 11.sınıfın 2.dönemi açığa geçmiştim onun öncesinde bir fen lisesinde okuyordum ama açığa geçtikten sonra hiç ders çalışmadım o yüzden 11 ve 12. sınıf konularım tamamiyle eksik. AYT'ye 1.5 ay önce başlamıştım ama çalıştığım konulardan çok az soru çözdüğüm için şu an onları da unutmuş durumdayım AYT'ye baştan başlasam yetişir mi?

Sözel kısım biter ama sayısal kısımda fazla soru görmek lazım biraz zor gibi.

AYT matematiği bitirsen bile çok fazla soru çözmen gerekecek günde 12-13 saatleri bulursan ve 60 gün boyunca psikolojim kaldırır diyorsan dene ama bunun edebiyat sosyali TYT'si var. Hiçbir şey imkansız değildir ama siz gene de çalışmaya başlayın olmazsa da mezuna iyi bir temel ile girersiniz.

AYT matematiği bitirsen bile çok fazla soru çözmen gerekecek günde 12-13 saatleri bulursan ve 60 gün boyunca psikolojim kaldırır diyorsan dene ama bunun edebiyat sosyali TYT'si var. Hiçbir şey imkansız değildir ama siz gene de çalışmaya başlayın olmazsa da mezuna iyi bir temel ile girersiniz.
tyt yi bitirdim netlerim sabit ama ayt kısmında sıkıntım var mfyim o yüzden bitmesi zor gibi gözüküyor yine de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı