AYT 2 ayda biter mi?

Yetişmez olsa bırakacak mısın? Böyle anlamsız soruların cevabını kovalamak yerine yetiştirebildiğin kadar yetiştir.
aslında zaten tamamen yetişmeyeceğinin farkındayım ama bi umut yetişir mi diye düşünmüştüm bırakmayacağım fakat mezuna bırakıp daha rahat çalışacağım günde 12-13 saat çalışmaktansa

O zaman işin daha da zor mezuna kalmak istemiyorum diyorsan TYT bas 2 yıllık da güzel bölümler var
mezuna kalacağım gibi görünüyor maalesef

Aslında zaten tamamen yetişmeyeceğinin farkındayım ama bir umut yetişir mi diye düşünmüştüm bırakmayacağım fakat mezuna bırakıp daha rahat çalışacağım günde 12-13 saat çalışmaktansa.

Mezuna bırakıp rahat çalışırım dersen gene mezuna kalırsın bende öyle yani hem sayısalmışsın o yüzden zor sözel kısım yetişirdi AYT için.

Aslında zaten tamamen yetişmeyeceğinin farkındayım ama bir umut yetişir mi diye düşünmüştüm bırakmayacağım fakat mezuna bırakıp daha rahat çalışacağım günde 12-13 saat çalışmaktansa.

Mezuna kalacağım gibi görünüyor maalesef.

Şimdiden çalışmaya başla o zaman çok iyi temelin olur.

Son düzenleme:
aslında zaten tamamen yetişmeyeceğinin farkındayım ama bi umut yetişir mi diye düşünmüştüm bırakmayacağım fakat mezuna bırakıp daha rahat çalışacağım günde 12-13 saat çalışmaktansa

Açıkçası biraz da hedefine bağlı ancak 2 ay boyunca günde 8 10 saat arası verimli bir şekilde AYT çalışabilirsen ve TYT netlerinde fena değilse 70 80 bine kadar yapılabilir.

Sınava 60 günden fazla varken pes edip mezun hayalleri kuran birinin başarılı olduğunu görmedim. Söylenmeyi bırak ve son 60 gününü 12-14 saat çalışarak geçir ki bir sene boyunca özgür olasın. Bu saatlere çıkmayacaksan ne bu sene ne seneye. Çıkacaksan yaz, planlamana yardımcı olayım.

Eşit ağırlık ise çok rahat biter. Zaten AYT'de denemeye girmene gerek yok. Adamakıllı ÖSYM seviyesinde 2 kitap bitirmen lazım.

Hocam sizi her sınav konusunda görüyorum ve herkese yanlış ve dayanaksız öneriler veriyorsunuz denemeye girmene gerek yok ne demek? Deneme ile soru bankası arasında çok fark var evde oturup rahat rahat soru bankası çözerken testi fulleyebilirsin ama denemede süre kısıtlıyken sınav anını en iyi şekilde yönetmeyi öğrenmen ve pratikleşmen için denemeye kesinlikle girilmesi lazım ayrıca deneme analizi denen bir şey de var.

Hocam sizi her sınav konusunda görüyorum ve herkese yanlış ve dayanaksız öneriler veriyorsunuz denemeye girmene gerek yok ne demek? Deneme ile soru bankası arasında çok fark var evde oturup rahat rahat soru bankası çözerken testi fulleyebilirsin ama denemede süre kısıtlıyken sınav anını en iyi şekilde yönetmeyi öğrenmen ve pratikleşmen için denemeye kesinlikle girilmesi lazım ayrıca deneme analizi denen bir şey de var.
Hocam AYT için diyorum. Çünkü konular iyi bilinmediğinde 3 saat boşa gidiyor.

Renster'in verdiği öneri hem doğru hem yanlış. Vakit az ise denemeye 0 vakit ayrılmalı ve konular bitirilmeli, bu konuda haklı. Deneme çözmeden AYT bitmiş sayılmaz, bu konuda haksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı