AYT 2025 nasıl geçti?

Edebiyat sos1 kısmında cografya hariç 30 doğru 4 yanlış çıktı (Coğrafyayı açıklayan kanal bulamadım). Oradan da hadi max 2 yanlış gelsin 32,5 net kâfi benim için açıkçası zaten hiçbir sene burayı zorlamıyorlar. Matematik kısmında ilk 10 sorudan sonra Kadıköy Boğası'nın akıllara kazınan o repliği geldi aklıma ÖSYM güzel fantezi hazırlamış. Kardeşim siz Matematik sorusu falan hazırlamayın Allah için ya.

Berbat geçti. Matematikte kalem oynatamadım. Fen kolaya benziyordu ama yapamadım. Sosyal edebiyatta orta düzeydeydi sanırım. Kısacası çalışmadığım şeylerin hakkını gayet iyi aldım, seneye tekrar deniyoruz 😅

Hobi olarak girdiğim için hepsini çözdüm. Emin olmadığım bir soru yok şimdilik. Hesaplama yaparken dikkatim dağılmadıysa yanlış çıkacağını sanmıyorum.
Art niyetinle insanları demoralize etmeye çalıştığın için ne tür bir insan olduğunu belli ediyorsun. Sonuç günü at bakalım 40 netlik matematiğini ne kadar has adammışsın görelim.

Art niyetinle insanları demoralize etmeye çalıştığın için ne tür bir insan olduğunu belli ediyorsun. Sonuç günü at bakalım 40 netlik matematiğini ne kadar has adammışsın görelim.
Unutma ama bak.

Art niyetinle insanları demoralize etmeye çalıştığın için ne tür bir insan olduğunu belli ediyorsun.
Niye morallerini bozayım? Zaten üniversite mezunu olduğum için sınav bana kolay geliyor. 23 yaşında birisi ile 18 yaşında birisi için bu sınav aynı mı? Yıllarca matematik dersi aldım. Dil bilgim de zamanla gelişti. Üniversitede de ileri seviye fizik dersim vardı ve neredeyse tamamen matematikten ibaretti. Fransızca terimler sebebiyle özellikle kimyada hepsinin Türkçesini bilmiyorum ama sınavda kolay geliyor.

AYT matematik birkaç zorlayıcı soru vardı. Onun dışı fen kolay sormuşlar. Biyoloji yapabilen biri normalde değilim ama bu sınavda yaptım. Dr. Biyolojinin dediği çoğu şey çıktı. MEB'i denemesinden de benzer çok soru vardı.

Niye morallerini bozayım? Zaten üniversite mezunu olduğum için sınav bana kolay geliyor. 23 yaşında birisi ile 18 yaşında birisi için bu sınav aynı mı? Yıllarca matematik dersi aldım. Dil bilgim de zamanla gelişti. Üniversitede de ileri seviye fizik dersim vardı ve neredeyse tamamen matematikten ibaretti. Fransızca terimler sebebiyle özellikle kimyada hepsinin Türkçesini bilmiyorum ama sınavda kolay geliyor.
Sonuç zamanı bekliyorum hocam. Polemiğe gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı