AYT nasıl 70-75 nete çıkar?

Konuyu zamanında takip etmedim yeni görüyorum arkadaş yalan söylüyor veya kolpa sıkıyor olabilir-açıkçası bana da öyle geldi- ancak ben bu kadar olmasa da kısa zamanda bazı şeylerin imkansız olmadığını düşünüyorum. Şahsi olarak bende temeli olan bir öğrenciydim ve 50 gün civarı bir sürede tyt bitirip 100 neti aştım. Tek fark arkadaş 55 net artırdığını iddia etmiş ben 25 net gibi arkadaşa kıyasla daha cüzi bir miktarda net artışı yaşadım. Ayrıca benim artışım daha çok fenden 5 net civarı yaptığım net sayımı 19 a çıkarmamla oldu. Ki ben artırdığım tekniği çalışma stilimi çok fazla konuda uzun uzun yazdım. Kısadan hisse yazma sebebim açıkçası kısa sürede net artırılmaz gibi yanlış bir düşünceye kapılmamanızı istemem. Zira istenirse gayet güzel artırılır.

Konuyu zamanında takip etmedim yeni görüyorum arkadaş yalan söylüyor veya kolpa sıkıyor olabilir-açıkçası bana da öyle geldi- ancak ben bu kadar olmasa da kısa zamanda bazı şeylerin imkansız olmadığını düşünüyorum. Şahsi olarak bende temeli olan bir öğrenciydim ve 50 gün civarı bir sürede TYT bitirip 100 neti aştım. Tek fark arkadaş 55 net artırdığını iddia etmiş ben 25 net gibi arkadaşa kıyasla daha cüzi bir miktarda net artışı yaşadım. Ayrıca benim artışım daha çok fenden 5 net civarı yaptığım net sayımı 19'a çıkarmamla oldu. Ki ben artırdığım tekniği çalışma stilimi çok fazla konuda uzun uzun yazdım. Kısadan hisse yazma sebebim açıkçası kısa sürede net artırılmaz gibi yanlış bir düşünceye kapılmamanızı istemem. Zira istenirse gayet güzel artırılır.

Hocam nereye yazdınız bende bakmak istiyorum?

Merhaba. TYT - AYT birlikte başladım geç başladığım için, TYT bitti 40,45 günde, AYT ise belli başlı konular kaldı. Hepsi bitti neredeyse son kısımlar hariç fakat deneme olduğumda TYT 100-110 aralığında geliyor fakat AYT: 60-70 aralığında oynuyor ve fazla eksiğim yok. 70 üstüne nasıl cikarabilirim şubat ayı bitmeden AYT adına?

Denemelerde yanlış yaptığın konuları bir deftere düzenlice not al. 5-6 denemeyi karşılaştır sürekli yanlış yaptığın konulardan konu anlatımından tekrar yap ve test çözerek destekle. Zamanla 75 üstüne sabitlersin.

Hocam nereye yazdınız bende bakmak istiyorum?

Konuyu açan arkadaş o kadar kısa sürede bu netlere çıkabildi mi? İmkansız çünkü böyle bir şey.

Bana da öyle geldi, 45 günde 60 net arttırmak nedir? TYT 105 civarı demek, her derste müthiş derecede geliştiğiniz anlamına geliyor. Bir konu özeti kitabı okuyarak, eksik konularına çalışarak 45 günde 55-60 net arttırmış sözde. Sadece o da değil, AYT 60 net diyor bir de. +40 net AYT yani bir de.

Bana da öyle geldi, 45 günde 60 net arttırmak nedir? TYT 105 civarı demek, her derste müthiş derecede geliştiğiniz anlamına geliyor. Bir konu özeti kitabı okuyarak, eksik konularına çalışarak 45 günde 55-60 net arttırmış sözde. Sadece o da değil, AYT 60 net diyor bir de. +40 net AYT yani bir de.

İmkansız hocam, fazla söze gerek yok bence şöyle yapılır böyle yapılır. Bir yere kadar motive etmek için olmayacak şeylere de olur demek gerek ama bunun kesinlikle onunla alakası yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı