AYT'de nasıl bir yol izlenmeli?

Ruiemon

Decapat
Katılım
11 Mayıs 2022
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bildiğiniz gibi sınava 2 hafta kaldı. Ben TYT 45 net AYT 20 net yapıyorum eşit ağırlığım. Kalan sürede TYT çalışmak çok mantıklı gelmiyor AYT 20 netten 40 nete sadece edebiyat ve sosyal çalışarak çıkmak mantıklı mı? Matematik konusunda çok kötüyüm.
 
2 Haftada 20 netten 40 nete mi çıkmaya çalışacaksınız? Eğer böyle yazdıysanız ve ben doğru anladıysam, bunun olabilmesi için sınav anında vahiy inmesi gerek.
 
Evet, dediğin gibi çok mantıklı. Bu saatten sonra AYT ve TYT Türkçe asıl. Hemen technopat sosyali kapat ve ders çalış. Hangi bölümü, üniversiteyi istiyorsun?
 
EA 150 K 2 haftalık çalışmayla rahat yaparsın.
TYT Türkçe(Cümlede anlam ve paragraf) ve de AYT'de dediğin gibi yapsan istediğin sıralamayı yaparsın. Bol şans.
 
EA 150 k 2 haftalık çalışmayla rahat yaparsın.
TYT Türkçe(cümlede anlam ve paragraf) ve de AYT'de dediğin gibi yapsan istediğin sıralamayı yaparsın. Bol şans.

Hocam çok teşekkürler 2 hafta evdeyim Full AYT edebiyat sosyal çalışacağım beni motive ettin daha fazla önerin varsa esirgeme lütfen en az 7-8 saat çalışabilirim amaç 10 saat çalışmak.
 
Hocam çok teşekkürler 2 hafta evdeyim Full AYT edebiyat sosyal çalışacağım beni motive ettin daha fazla önerin varsa esirgeme lütfen en az 7-8 saat çalışabilirim amaç 10 saat çalışmak
Sen günde 7-8 saat çalış, 100K bile yapabilirsin. Ama hemen 7-8 saat çalışacağım deme bu ağır bir hedef, 3 saat çalışacağım de masa başında durdukça istemsizce devam edeceksin. Bol şans bro :).
He bi de çıkmış soruları kesinlikle çöz!!!!
 
Sen günde 7-8 saat çalış, 100k bile yapabilirsin. Ama hemen 7-8 saat çalışacağım deme bu ağır bir hedef, 3 saat çalışacağım de masa başında durdukça istemsizce devam edeceksin. Bol şans bro :).
He bir de çıkmış soruları kesinlikle çöz!

Tamamdır bro dediklerini yapacağım sınav bitince unutmazsam nasıl geçtiğini yazarım sağ ol tekrardan.
 

Geri
Yukarı