Az önce 4 yıllık ilişkim bitti kafamı nasıl dağıtabilirim?

vandal99

Femtopat
Daha fazla  
Kız arkadaşım birden ilişkimizi bitirme kararı verdi.
Dün gece buluşmuştuk ve gayet iyi geçmişti günümüz ama az önce ayrılmak istediğini söyledi.
Kafayı yemek üzereyim erkek arkadaşım yok bende sizlere sorayım dedim kafamı nasıl toparlarım?

İnsanların çok olduğu kalabalıklar arasına karışmak. Genelde yaptığım bir şeydir.

Kanka zaten sürekli olarak kalabalık ortamlarda takılıyorum ama boş insanlarla dolu etrafım.
Kız arkadaşım tüm sosyal medya hesaplarından çıkarmış az önce bir arkadaşı erkan görüntüsü attı ve başka bir erkekle dışarıya çıkmış. Sence ayrılmasına o çocuk sebep olmuş olabilir mi? Kusura bakma sana soruyorum çünkü akıl alacak kimse yok etrafımda.

Kanka zaten sürekli olarak kalabalık ortamlarda takılıyorum ama boş insanlarla dolu etrafım.
Kız arkadaşım tüm sosyal medya hesaplarından çıkarmış az önce bir arkadaşı erkan görüntüsü attı ve başka bir erkekle dışarıya çıkmış. Sence ayrılmasına o çocuk sebep olmuş olabilir mi? Kusura bakma sana soruyorum çünkü akıl alacak kimse yok etrafımda.
Boşver o erkeği merkeği. Senin o kızla alakalı tüm ilişiğin artık bitmiştir. Kalabalık ortamlardan kastım boş insan değil, mesela İstanbul'da yaşıyorsan Eminönü gibi turistik, caddeler gibi kalabalık yerlere falan git.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı