B sınıfı ehliyetin yaş sınırı azaltılabilir mi?

@Fifacı İcardi hocam sizinle tartışmak duvarla tartışmaya benziyor. Ben tartışmayı bırakıyorum.

Katılıyorum, bende salıyorum. Şu tartışma bile neden 16 yaşın ehliyet almaması gerektiğinin kanıtı. Daha empati yapamayan gençlere bu sorumluluk fazla.

Hocam eğitim süresi arttırılsın yeter.

Bence yeni ehliyet almış ve 21-22 yaşından küçük sürücülerin yanında en az 30-35 yaşında birinin olması şartını destekliyorum. Sonra 3-4 tane yeni lise mezunu çocuklar şarkı açıp gaza geliyor daha birkaç ay önce yeni ehliyet sahibi genç bir çocuk, 4 kişilik ailenin ölümüne sebep olmuştu.

Katılıyorum, bende salıyorum. Şu tartışma bile neden 16 yaşın ehliyet almaması gerektiğinin kanıtı. Daha empati yapamayan gençlere bu sorumluluk fazla.
Adama niye rapor attın ceza almış.

Bence yeni ehliyet almış ve 21-22 yaşından küçük sürücülerin yanında en az 30-35 yaşında birinin olması şartını destekliyorum. Sonra 3-4 tane yeni lise mezunu çocuklar şarkı açıp gaza geliyor daha birkaç ay önce yeni ehliyet sahibi genç bir çocuk, 4 kişilik ailenin ölümüne sebep olmuştu.
Yanında bir hoca olmalı zaten eğitim sürecinde.

Kankam sen İcardi'yi takip et, bırak araba işlerini gözünü seveyim.
16 yaşındaki adam kız peşinde dolansın, ahımızı almasın.
Boş yapmayın hocam. Adam haklı 16 yaşındakide eğitim alabilir.

İcardi üzerinden laf atanıda ne diyeyim sizin yaşınız bence 14 bile değil.

Garip mesajlar gördüm ama bu çok saçmaydı dostum.

Boş yapmayın hocam. Adam haklı 16 yaşındakide eğitim alabilir.
Eğitim alması maganda olabileceği gerçeğini değiştirmiyor. İyi niyet ve hümanizm ile doğrular ve istatistikler suistimal edilmemeli.
Kaç tane insan makas ve sürat kurbanı oldu, ttafiğe pimi çekili bomba atmaya gerek yok.
İcardi üzerinden laf atanıda ne diyeyim sizin yaşınız bence 14 bile değil.
Münakaşa ettiğimiz çocuk senin kadar alınmamıştır, trollük yapıyordu burada. 😂
Keşke 14 olsam, dertsiz tasasız yaşasam. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı