Çözüldü B450 A-Pro BIOS update yapılmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zelaroth

Kilopat
Merhabalar arkadaşlar, benim aklımı kurcalayan bir soru var öncelikle bu konuyu bu sebeple açma gereği hissetim ve sorum şu ki; benim anakartımdaki BIOS versiyonu '7b86VA5' şu anda. Fakat bunun üzerine yeni Ryzen işlemci serisini de destekleyen yaklaşık 3-4 adet daha BIOS Update getirildi. Fakat ben de halihazırda yeni Ryzen işlemci olmadığından Update henüz etmedim ve yeni versiyon '7b86vAA' olmak ile birlikte şayet bu versiyona Update etsem herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım? Bir de sizce etmeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Yanlış bir işlem yapmadığınız sürece bir sorun çıkmaz. Bu arada BIOS güncellemesi yaptığınızda BIOS'unuzun görüntüsü değişecek, bilginize.

Hocam konuyla alakasız ama forumdaki herkes kullandığınız MSI marka monitörün siyah kontrastından şikayetçi, sizde durum nedir?
Bu durum hakkında detaylı konuyu ben açmıştım zaten. Okuyabilirsin:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı