B450 Anakart Önerisi

Technopat Sosyalde Ryzen işlemciler için tercih edilmesi gereken anakartlar diye bir konu olmalı. oradan bakabilirsiniz. 4x4 RAM takacaksanız başka alternatifler atabilirim.
2x8 RAM kullanacağım. İleride ihtiyaç halinde ekleme yapabilmek için 4 slotluları tercih ettim. 2 slot alacak olursam Asrock'un 430 liralık modeli var onu tercih edebilirim.

Attığınız 3 anakart içinden Asrock B450M ve MSI B450-A PRO OC için en iyisi. Asus'un o modeli OC için çok kötü. Tercihinizi Asrock ve MSI arasından yapın. Kolay BIOS arayüzü için ben MSI'ı tercih ederdim.
Asrock ile MSI arasindaki fiyat farkına MSI almaya değer mi sizce?

R5 2600 ve 2x8 3000MHz RAM ile kullanılacak B450 serisinden bir anakart arıyorum. Bütçe 550₺ civarında. Bir kaç modele baktım ama kararsız kaldım. Bu Anakartlar arasından hangisini seçmeliyim? Veyahut başka bir öneriniz var mı?
Bütçenizi arttırıp MSI B450 Tomahawk almanızı öneririm. Başarılı OC işlemleri ve sıcaklık değerlerini korumada çok iyidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı