altaybond40
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar B450 anakarta işlemcinin stok fanı için anakartın arkasına takılan plaka yok. Fotoğrafını attığım iki parça ile takılır mı? İlla o braket mi lazım?
AttımFotoğraf yok hocam tekrar atar mısınız?
Bu parça anakart üzerindeyken stok fan takılmıyor.Anakartın arkasına takılan plaka olmadan fan takamazsın diye biliyorum fakat emin değilim.Anakartı yeni aldıysan iade edip yenisini alabilirsen daha iyi olur.Arkadaşlar B450 anakarta işlemcinin stok fanı için anakartın arkasına takılan plaka yok. Fotoğrafını attığım iki parça ile takılır mı? İlla o braket mi lazım?Eki Görüntüle 2306540
Bu parça anakart üzerindeyken stok fan takılmıyor. Anakartın arkasına takılan plaka olmadan fan takamazsın diye biliyorum fakat emin değilim.
Bu iki parça ne işe yarıyor peki? Birde bende böyle bir sey var bunlar ne isye yarıyor, 2 tane tel de varBu parça anakart üzerindeyken stok fan takılmıyor.Anakartın arkasına takılan plaka olmadan fan takamazsın diye biliyorum fakat emin değilim.Anakartı yeni aldıysan iade edip yenisini alabilirsen daha iyi olur.
Bu parça sendeki parça ile aynı işlevi görüyor fakat farklı bir anakartın.Sana lazım olan plaka olmadan soğutucu takılmaz.Bu iki parça ne işe yarıyor peki? Birde bende böyle bir sey var bunlar ne isye yarıyor, 2 tane tel de var Eki Görüntüle 2306543
Kesin oolarak o arkasına takılan plakadan lazım öyle mi sadece o yaniBu parça sendeki parça ile aynı işlevi görüyor fakat farklı bir anakartın.Sana lazım olan plaka olmadan soğutucu takılmaz.
Evet o parça olmadan soğutucuyu tutturacak vida yuvası olmadığı için soğutucu işlemciye tam oturmaz.İşlemci çok fazla ısınır.Kesin oolarak o arkasına takılan plakadan lazım öyle mi sadece o yani
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.