B450M Gaming için yanlış BIOS'u yuklemekten korkuyorum

76odr

Hectopat
Cektigim fotografta bulunan B450M Gaming anakarti kullanıyorum ve uzun suredir BIOS guncellemiyordum. Guncellemek istedim ve anakart modelimi goremedim. Siteye girdigimde attigim resimdeki gibi bir anakart cikti. Kutu neredeyse ayni fakat uzerinde benim anakartimin kutusunda bulunmayan '(rev. 1.X)' yazisini gordum.
Bu ne anlama geliyor? Ikisi de ayni anakart mi? Sitede bulunan BIOS'u yuklersem sorun yasar miyim? Yanlış BIOS'u yuklemek istemiyorum kotu sonuclar dogurur cunku.

Dosya Ekleri

• bios.PNG
    bios.PNG
    421,9 KB · Görüntüleme: 54
  • WhatsApp Image 2021-11-20 at 01.26.21.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-20 at 01.26.21.jpeg
    190,7 KB · Görüntüleme: 41
Hocam anakartın altında veya yanlarında yazar. Ben öyle buldum. Üst kısımda yazmaz zaten.

Cektigim fotografta bulunan B450M Gaming anakarti kullanıyorum ve uzun suredir BIOS guncellemiyordum. Guncellemek istedim ve anakart modelimi goremedim. Siteye girdigimde attigim resimdeki gibi bir anakart cikti. Kutu neredeyse ayni fakat uzerinde benim anakartimin kutusunda bulunmayan '(rev. 1.X)' yazisini gordum.
Bu ne anlama geliyor? Ikisi de ayni anakart mi? Sitede bulunan BIOS'u yuklersem sorun yasar miyim? Yanlış BIOS'u yuklemek istemiyorum kotu sonuclar dogurur cunku.

Aynı anakart yükleyebilirsiniz.
Gigabyte aynı model anakarta ufak özellikler ekleyerek rev 2 3 yapabiliyor ama sizin anakartın başka revizyonu yok şimdilik.

Rev sürümü anakartın üstünde yazmaktadır oraya bakıp indirin,Örneğin rev 1.0 anakartın üstünde öyle yazıyor ise o BIOS'u indirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı