B450M-K ile Blackshark V2 X vs. V2

Bütçe
1000-1200
almışken kaliteli olsun uzun gitsin v2 alayım hem ekstra 3.parti eq falan indirmeme gerek kalmaz. her türlü şuanki kulaklığımdan iyi olacağını düşünüyorum zaten rampage nerdee razer nerde

Ben de o kısmı çözemedim THX kapatın diyor ama rehberin devamında THX kullanıyor
en iyisi denemek.
Eğer almanıza daha 1-2 hafta varsa ben yarın alacağım size oradan bir geri dönüş yapıp öyle alırsınız ama başka alternatif yok dediğim gibi (neredeyse)
hocam siz aldıktan sonra deneyimlerinizi yazarsanız çok iyi olur hem 2mizde de rampage marka bi kulaklık var hissedeceğimiz fark neredeyse aynı olur gibi düşünüyorum

almışken kaliteli olsun uzun gitsin v2 alayım hem ekstra 3.parti eq falan indirmeme gerek kalmaz. her türlü şuanki kulaklığımdan iyi olacağını düşünüyorum zaten rampage nerdee razer nerde

hocam siz aldıktan sonra deneyimlerinizi yazarsanız çok iyi olur hem 2mizde de rampage marka bi kulaklık var hissedeceğimiz fark neredeyse aynı olur gibi düşünüyorum
Tamamdır hocam ben bilgilendiririm sizi

V2 sanırım en iyisi bu fiyat bandında. İşini bilen yabancı bir arkadaşla konuştum önerdiği kulaklıkların hiçbiri yok zaten TR'de varsa da 4000TL falan herhalde en iyisi V2 olacaktır dedi. Kulaklıkta sıkıntı yoksa sanırım ben de alacağım V2.

Hocam zaten başka alternatif yok olsa da alsak keşke ama SteelSeries'in kulaklıkları da iyi sanırım.
Bu arada şu attığım linkteki konu

(Ses mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları)​

Konusunda THX'i kapatın dediği için biraz araştırdım ve dedikleri kadar dezavantajı yokmuş THX'in, sadece arada ses kalitesi düşebiliyormuş anlık olarak ve Discord ile çakışabiliyormuş (onu da Razer'ın kendi programından ayarlayabiliyorsun yani düzeltilebilirmiş. (yankı sorunu) ) yani sanırım THX kullanmakta bir sakınca yok araştırdığım kadarıyla.

Hocam bu arada BlackShark yerine bir kaç alternatif buldum Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011214-EU Sarı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ama ne kadar iyi bilmiyorum.
Yorumlardan ve bazı sitelerden araştırdım ve Corsair çok iyi değilmiş sanırım BlackShark karşısında.

Son düzenleme:
Hocam zaten başka alternatif yok olsa da alsak keşke ama SteelSeries'in kulaklıkları da iyi sanırım.

Konusunda THX'i kapatın dediği için biraz araştırdım ve dedikleri kadar dezavantajı yokmuş THX'in, sadece arada ses kalitesi düşebiliyormuş anlık olarak ve Discord ile çakışabiliyormuş (onu da Razer'ın kendi programından ayarlayabiliyorsun yani düzeltilebilirmiş. (yankı sorunu) ) yani sanırım THX kullanmakta bir sakınca yok araştırdığım kadarıyla.

Hocam bu arada BlackShark yerine bir kaç alternatif buldum Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011214-EU Sarı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ama ne kadar iyi bilmiyorum.
mouse olarak ta razer kullandığım için razer alacağım yüksek ihtimal ekstra uygulama yüklemek istemiyorum ayrıca blacksharkın gözlük kullananlar için çok rahat olduğunu duydum ama corsairden memnun olmayan insanlar vardı bazı forumlarda konfor olarak

Yorumlardan ve bazı sitelerden araştırdım ve Corsair çok iyi değilmiş sanırım BlackShark karşısında.
steelseries olarak ta 5in altı fiyatına göre iyi değil diyorlar en azından fps oyunları olarak.

mouse olarak ta razer kullandığım için razer alacağım yüksek ihtimal ekstra uygulama yüklemek istemiyorum ayrıca blacksharkın gözlük kullananlar için çok rahat olduğunu duydum ama corsairden memnun olmayan insanlar vardı bazı forumlarda konfor olarak
Corsair zaten internetten birazcık araştırdım ve sanırım BlackShark daha iyi zaten ama HyperX iyi gibi duruyor bilmiyorum.

Bir kaç siteden daha araştırıp bazı forumlara bakıp ve kullanan arkadaşıma soracağım HyperX Cloud'u ona göre bir şeyler yazarım artık :D

Corsair zaten internetten birazcık araştırdım ve sanırım BlackShark daha iyi zaten ama HyperX iyi gibi duruyor bilmiyorum.

Bir kaç siteden daha araştırıp bazı forumlara bakıp ve kullanan arkadaşıma soracağım HyperX Cloud'u ona göre bir şeyler yazarım artık :D
aslında v2x alıp yanına cynosa v2 de almayı düşünmedim değil razer ekosistem yapmış olurum bilemedim :D

Aslında v2X alıp yanına Cynosa V2 de almayı düşünmedim değil Razer ekosistem yapmış olurum bilemedim :D

Ben şu anda her şeyi Razer yapmayı planlıyorum nedensizce :D
Klavye, mouse pad, mouse, kulaklık bilmiyorum ama tasarımları çok hoşuma gidiyor nedense ve stickerları çok hoş ama klavyeye daha karar vermedim Cynosa v2'ye de bakarım artık klavye için teşekkürler hocam :D

Ben şu anda her şeyi Razer yapmayı planlıyorum nedensizce :D
Klavye, mouse pad, mouse, kulaklık bilmiyorum ama tasarımları çok hoşuma gidiyor nedense ve stickerları çok hoş ama klavyeye daha karar vermedim Cynosa v2'ye de bakarım artık klavye için teşekkürler hocam :D
:D herşeyim rampage di önceden mouse rampage den razer viper miniye geçinde mouse nasıl olurmuş deneyimledim o yüzden hazır para varken hepsini blackshark v2 ye harcamak yerine v2x alıp yanına da cynosa v2 alasım geldi niye bilmiyorum belki cidden böyle yaparım :D cynosa mekanik değil bu arada ben geceleri kullanmak için membran ararken buldum gayet te uygun fiyatı

Hocam bu arada arkadaşımın dediğine göre HyperX için bir yazılım yokmuş (Razer Synapse gibi) oldukça basitmiş yani kullanımı onun dışında kulakları terletiyormuş bazen, bass sesi oldukça iyiymiş arkadaşımın söylediğine göre ve çok temizmiş gelen ses.
Onun dışında bazı sitelerden baktım ses sürücüleri 53mm (Razer 50mm ses sürücüsüne sahip) ve mikrofonu gerçekten kaliteliymiş Razer BlackShark V2 X kadar olduğunu düşünüyorum HyperX Cloud Core'nin onun dışında bazı kişilerde mikrofon çalışmama gibi sorunlar varmış bence iyi bir alternatif.

:D her şeyim Rampage'di önceden mouse Rampage'den Razer Viper Mini'ye geçinde mouse nasıl olurmuş deneyimledim o yüzden hazır para varken hepsini blackshark v2'ye harcamak yerine v2X alıp yanına da Cynosa V2 alasım geldi niye bilmiyorum belki cidden böyle yaparım :D Cynosa mekanik değil bu arada ben geceleri kullanmak için membran ararken buldum gayet te uygun fiyatı.

Rampage pişmanlıktır 2 kere aldım ilk aldığımıza iyi para vermiştik ama yine kötüydü sonra akıllanmadım belki kulaklıkda kronik bir şeyler vardır diye düşündüm. Başka kulaklık aldım şu an hala onu kullanıyorum ve gerçekten yani bir daha almam Rampage.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı