B450M S2H CPU fan kaç pin?

alfaois

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam, Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX anakartım var, işlemcim 2600X. Buna kule tipi soğutucu alacağım fakat sanırım uygun pinli olanı almak gerekiyor, ben 4 pin diye biliyorum fakat resmi sitede ya da özelliklerde net bilgiye ulaşamadım.

Ryzen 5 2600X için AM4 uyumlu ve 4 pinli kule tipi soğutucu mu almam gerekiyor, bu anakartta 4 pin yoksa ne yapmam lazım bigli verebilir misiniz?

Beğendiğim ürün bu tavsiyeniz varsa dinlemek istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Benim dikkat etmem gereken AM4 ve
1686209751351.png
burası değil mi hocam

Sanırım bu biraz büyük ama nasıl kontrol edebilirim uygun olup olmadığını, Sharkoon TG4 RGB kasa - B450M anakart mevcut.

120 uygundu sanırım ama bilmiyorum.

Senin kasanda 160 mm CPU soğutucu desteği varmış bu soğutucu 155 mm. Ucu ucuna oluyor.

RAM'lerin marka modeli ne? RAM'lerin de ayrı bir yüksekliği var oradan da kurtarıyorsan düşünebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Vengeance 2x8 kullanıyorum.

Link atma şansın var mı? Bu arada sadece LPX olanlar 35 mm yüksekliğin altında. Bundan dolayı sadece onlar kurtarıyor.

Buyur kendin de kontrol et.

Üstündeki fan 120mm soğutucu 155mm fanın altında 35mm alan kalıyor fanı biraz yüksekten takarsan 40mm gibi bir alanın kalıyor.
Montaj konusunda sıkıntı çekersen diye bir video da ekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda olan HyperX Fury RAM'ler 34mm yükseklikte.

Son düzenleme:
Link atma şansın var mı? Bu arada sadece LPX olanlar 35 mm yüksekliğin altında. Bundan dolayı sadece onlar kurtarıyor.

Buyur kendin de kontrol et.

Üstündeki fan 120mm soğutucu 155mm fanın altında 35mm alan kalıyor fanı biraz yüksekten takarsan 40mm gibi bir alanın kalıyor.
Montaj konusunda sıkıntı çekersen diye bir video da ekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda olan HyperX Fury RAM'ler 34mm yükseklikte.

https://www.cimri.com/ram-bellekler...-cmk8gx4m1e3200c16-pc-ram-fiyatlari,647988444

Bu ürün hocam sanırım boydan dolayı bir sorun olmuyor, mümkünse farklı bir marka daha önerir misiniz soğutucu için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı