B450M S2H CPU fan kaç pin?

Hocam ileride o işlemciyi yükseltecek misin? Yükselteceksen ne almayı düşünüyorsun?

2600x var şuan evet yükseltmek zorunda kalacağım, şuan kargoda gelmekte olan 3060 Ti ekran kartı var, 2k ile deneyeceğim eğer dar boğaz olursa mecbur kısa süre içerisinde değiştireceğim ama şimdilik orta ölçekte bir soğutucu ile stok soğutucudan kurtulmak istiyorum.

2600X var şu an evet yükseltmek zorunda kalacağım.

Tamam da ne alacaksın hocam. Mesela gidip bir 5600 takarsan bundan daha zayıf olan SE214XT bile yetiyor benim bu önerdiğim biraz işin fantezi kısmı anlayacağın.

Ürün şu anda güzel bir fiyatta bundan dolayı da önermiş bulundum.

Tamam da ne alacaksın hocam. Mesela gidip bir 5600 takarsan bundan daha zayıf olan SE214XT bile yetiyor benim bu önerdiğim biraz işin fantezi kısmı anlayacağın.

Ürün şu anda güzel bir fiyatta bundan dolayı da önermiş bulundum.

Açıkcası bir fikrim yok, 3060 Ti ile 2K da darboğaz sorunları yaratmayacak bir seçeneği seçmiş olurum, işlemci üzerine çok düşmedim, kart geldikten sonra bakacağım hocam.

https://www.hepsiburada.com/dark-fr...pi-islemci-sogutucu-dkccx127-pm-HBC000002APII

Bu ürün nasıl sence yeterli olur mu orta ölçek olarak.

Az daha çıkmak istersen SE214 XT öneririm.

Soğutmasını yeterli bulmazsan veya sesi çok gelirse 2. fan alıp takabilirsin. Kutu içinden 2. fan için montaj zımbırtısı yoktu sanırım. Bu işi yapacağın zaman gelbura ile iletişime geçip fanı takmak için olan metallerden göndermelerini istersen ücret karşılığı veya bedava olarak gönderirler tahminimce.

Son düzenleme:
Desteğin için teşekkür ederim hocam sağlık sorunlarından dolayı bakamamıştım, ürünü aldım kullanıyorum performansı güzel, üst modelini alacaktım stokta yoktu ben aldım akşamında stoklara girdi ama bu modelde yeterli

RGB özelliği çok rahatsız edici bunu nasıl kapatabilirim bilgin var mı

Bir de 2. fan gerekli olursa anakartta tek cpu fan girişi var nasıl 2. yi takacağız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı