KerimErdogan
Decapat
Daha fazla
USB kulaklığın sorun çıkartmış gözüküyor.
USB portuna sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın.
"DISM" rehberini tekrar uygulayabilirsin.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...www.technopat.net
Ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar kurmaya çalış.
Artık mavi ekran almaman lazım ya. Sürücüler güncel ya da donanımsal bir arıza olabilir.
Tüm sistem bileşenleri belirt, Windows'un korsansa söyle.
Windows'un korsansa söyle.
İmzası değişmiş veya eski, istediği sistem olabilirSistem Özelliklerim ;
İşlemci : AMD Ryzen 5 3500X 3.6 GHz, Anakart : Gigabyte B450M S2H 3600MHz (OC), RAM : Gskill 8GB RipjawsV Siyah DDR4 3200 MHz CL 16, Ekran Kartı : Msi GeForce GTX 1650 GAMİNG X 4 GB,SSD : ADATA 240 GB SU360 SATA 3.0 2.5" SSD, Kasa : Power Boost VK-P3305B 500W
Denetim masanda yüklü bütün uygulamaların ekran görüntüsünü paylaş.
USB ile bağlı her şeyi çıkart.
Windows'un korsansa söyle.
BIOS'da beta sürümü bu arada. F52'ye düşür onu da.
Ayrı ayrı, birer saat Prime95 ve FurMark testi yap.
İmzası değişmiş veya eski, istediği sistem olabilir![]()
Prime95 ve FurMark kısmında nereyi anlamadın? Sorman yeterli.
Sonuçlara gerek yok. Çıktı gibi bir şeyini de alamazsın zaten. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları aklında mı? Prime95 testi sonucunda herhangi bir uyarı veya hata gözüktü mü programda? (Yazıyla yazar; X warnings gibi)Hocam testleri 1 saat yaptım. Sonuçlarını sizinle nasıl paylaşacağım ?
İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları aklında mı?
Prime95 testi sonucunda herhangi bir uyarı veya hata gözüktü mü programda? (yazıyla yazar; X warnings gibi)
Kapanma ya da o tarz hiçbir şey olmadı. Mavi ekran da almadım.1 saat sonucunda sistemde herhangi bir kapanma vb. Oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.