KerimErdogan
Decapat
Daha fazla
Bugün inceleyebildim.@Berrkay hocam sistem raporunu incelediniz mi?
Maalesef başka bir PSU ile test etme imkanım yok.Ek olarak bu hatanın PSU kaynaklı olabileceği de yazıyor. Başka bir PSU ile test etme imkanın varsa et. Zaten PB PSU kullanıyorsun. PSU, iyice şüpheleri üstüne çeken bir durumda şu an.
Uygulamada belirtmiş zaten donanımsal hata var diye. Belirtilen txt dosyasını gönder, işlemcini garantiye yolla bundan sonra. Kanıt olarak bana atacağın txt dosyasını ve bu ekran görüntüsünü gösterirsin.@Berrkay hocam FurMark testini yaptım ekran kartım maksimum 66 dereceyi gördü.
Şimdi Prime95 testini yapıyorum. Bu hata ile karşılaştım.
Eki Görüntüle 924093
Maalesef başka bir PSU ile test etme imkanım yok.
Sanmam. FurMark'ta sıkıntı çıkmamış, Memtest'te de çıkmadı. Diskleri en başta kontrol ettik mi hatırlamıyorum. 2 disk için de HD Tune Pro ile Quick Scan kapalıyken Error Scan yap bakalım.@Berrkay Hocam diğer parçalarda sıkıntı var mıdır ?
2 disk için de HD Tune Pro ile quick scan kapalıyken error scan yap bakalım.
İtopya'ya.Tamamdır yapayım. Bir de hocam bilgisayarımı İtopya'dan aldım onlara mi göndereyim işlemciyi yoksa direkt AMD'nin servisine mi?
HD Tune Pro ile quick scan kapalıyken error scan yap bakalım.
Kanıt olarak bana atacağın txt dosyasını ve bu ekran görüntüsünü gösterirsin.
Bahsettğim şeyler ve genel olarak çözüm önerileri sunulmuş dosyada. Neyse, garantiden gelince etiket atarsın tekrar. Sonucu belirtmeyi unutma.Bir sorun çıkmadı.
Eki Görüntüle 924126
Txt dosyasını göndermeyi unutmuşum.
@Berrkay yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.