Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
www.technopat.net
Bunu söylemiştim ama paylaşmamışsın. Sistem raporunu çıkartıp paylaş. Varsa Win Update yap, BIOS'u default ayarlara al, aldıktan sonra CPB'yi kapat.
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
www.technopat.net
Bunu söylemiştim ama paylaşmamışsın. Sistem raporunu çıkartıp paylaş. Varsa Win Update yap, BIOS'u default ayarlara al, aldıktan sonra CPB'yi kapat.
Bilgisayarım son günlerde çok fazla mavi ekran vermeye başladı. Minidump dosyaları; minidump
www.technopat.net
Merhaba. Bilgisayarımda daha önceden açtığım konuda da yazdığı gibi mavi ekran hatası alıyordum. 17 Şubat'tan beri hiç mavi ekran hatası almamıştım. Tekrardan mavi ekran hatasıyla karşılaştım. minidump
SSD/HDD'nin modelini belirt, varsa Firmware güncellemesi için linkini paylaşırım. Sorun disk kaynaklı gözüküyor şimdilik. CMD'yi yönetici olarak başlatıp SFC /scannow komutunu gir, bir şey bulamazsa bunu uygula: DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat
Win. Update güncellemelerini yap, MalwareBytes ve Kaspersky ile sistemi tarat. CBP'yi de kapat BIOS'tan. Vanguard'ı da kaldır.