Çözüldü B450M S2H ve R5 1600 Kullanımı için BIOS Güncelleme Gerekli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
R5 1600 B2 ve B450M S2H kullanıyorum. BIOS güncelleme gerekmiyor. Geldiği haliyle kurulumu yapabilirsiniz. Sonrasında son sürüm BIOS'a geçmenizi öneririm. Benim bilgisayarımda birkaç saçma hata olmuştu. BIOS güncellemesi ve chipset güncellemeleri ile birlikte çözmüştüm sorunu. Hangisi etkili oldu, bilemiyorum. Aynı şeyi size de tavsiye ederim.

R5 1600 B2 ve B450M S2H kullanıyorum. BIOS güncelleme gerekmiyor. Geldiği haliyle kurulumu yapabilirsiniz. Sonrasında son sürüm BIOS'a geçmenizi öneririm. Benim bilgisayarımda birkaç saçma hata olmuştu. BIOS güncellemesi ve chipset güncellemeleri ile birlikte çözmüştüm sorunu. Hangisi etkili oldu, bilemiyorum. Aynı şeyi size de tavsiye ederim.
merhaba bende de bir kaç saçma sorun oluyor ram'leri 3000e çekiyorum bilgisayarı kapatıp açınca tekrar 2133'e düşüyor xmp açık olduğu halde

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı