Teknobiyotik.com' danAynı soruyu sormak için gelmiştimNereden temin edeceksin malzemeleri?
merhaba bende de bir kaç saçma sorun oluyor ram'leri 3000e çekiyorum bilgisayarı kapatıp açınca tekrar 2133'e düşüyor xmp açık olduğu haldeR5 1600 B2 ve B450M S2H kullanıyorum. BIOS güncelleme gerekmiyor. Geldiği haliyle kurulumu yapabilirsiniz. Sonrasında son sürüm BIOS'a geçmenizi öneririm. Benim bilgisayarımda birkaç saçma hata olmuştu. BIOS güncellemesi ve chipset güncellemeleri ile birlikte çözmüştüm sorunu. Hangisi etkili oldu, bilemiyorum. Aynı şeyi size de tavsiye ederim.
Ayrı bir konu aç bunun içinmerhaba bende de bir kaç saçma sorun oluyor ram'leri 3000e çekiyorum bilgisayarı kapatıp açınca tekrar 2133'e düşüyor xmp açık olduğu halde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.