Açmalısın ama o anakartlarda Secure Boot sorunu olabiliyor. BIOS çökebiliyor.Merhaba Gigabyte B450M S2H anakart kullanıyorum, şu an Windows 10'dayım fakat 11'e geçmeyi düşünüyorum. TPM açmam gerekiyor biliyorum fakat Secure Boot da açmalı mıyım?
O eskiden değil miydi? Ben 4-5 aydır sorunsuz kullanıyorum Windows 11 ve B450M S2H'yi Secure Boot ve TPM 2.0 açık iken.Açmalısın ama o anakartlarda Secure Boot sorunu var. BIOS çöküyor.
Valorant oynamıyorsan, Rufus ile ISO yazdırırken, "Secure Boot, TPM gereksinimlerini kaldır" gibi bir seçenek var. Onu işaretleyip kurabilirsin. Açmana gerek kalmaz.
Düzeltildiyse ne alâ. Ben hala sorun yaşayanları görmüştüm. Düzeltilmişse nasıl oldu, açıklar mısın ben de bilgileneyim.O eskiden değil miydi? Ben 4-5 aydır sorunsuz kullanıyorum Windows 11 ve B450M S2H'yi Secure Boot ve TPM 2.0 açık iken.
Tam olarak sorunu yaşamadığım için kesin bir şey diyemeyeceğim. Benimki sadece kullanıcı deneyimi. Kendim için söylersem ben bir sıkıntı yaşamadım 1 kere bile ama anakartlar hakkında sizin kadar bilgiye sahip değilimdir muhtemelen.Düzeltildiyse ne alâ. Ben hala sorun yaşayanları görmüştüm. Düzeltilmişse nasıl oldu, açıklar mısın ben de bilgileneyim.
BIOS çökmesinden kastınız brick olayı mı? Valorant oynuyorum ayrıca, açmam gerekiyor o yüzden.Açmalısın ama o anakartlarda Secure Boot sorunu olabiliyor. BIOS çökebiliyor.
Valorant oynamıyorsan, Rufus ile ISO yazdırırken, "Secure Boot, TPM gereksinimlerini kaldır" gibi bir seçenek var. Onu işaretleyip kurabilirsin. Açmana gerek kalmaz.
Evet brick olayı. 11'e geçmek, şimdilik şart değil ama sen bilirsin.BIOS çökmesinden kastınız brick olayı mı? Valorant oynuyorum ayrıca, açmam gerekiyor o yüzden.
Düzelmemiş.BIOS Update ile düzeldi diye biliyorum Secure Boot sorunu,
Ben Secure Boot ve TPM açık şekilde 5700X kullanıyorum şu ana dek böyle bir sorun yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.