B550 anakart için işlemci önerisi

Edit işi yapıyorum. Para vermek istemedi yaptığım kişi anakartımın konpanenti patladığı için sürekli mavi ekran yiyordum. Bunu yaptığım kişiye belirtince bu anakartı teklif etti. Bende olumlu dönünce almış oldum.
Gereksiz para israfı ve hiçbir getirisi olmayan bi kart almışsın neredeyse. Günümüzde hiçbir anakartın kompenantı durduk yere patlamaz bi de. Unlucky olmuş diyelim

O anakarta niye o kadar gereksiz para verdin ki. Anakartı satıp B550 shv2 alıyorsun sonra yanına 5800X cekıyorsun.

Mantıklı ama kaliteli anakart istiyordum. Satmayı düşünmüyorum anakartı. OC performansı olarak bayağı iyi bir anakart.
Gereksiz para israfı ve hiçbir getirisi olmayan bir kart almışsın neredeyse. Günümüzde hiçbir anakartın kompenantı durduk yere patlamaz bir de. Unlucky olmuş diyelim.

Forumda konusunu açtım. Durduk yere patladı. Zorlama ve OC yoktu.

Maalesef anakart 1. ve 2. nesil AMD işlemcileri desteklemiyor. 3600 ise almayı düşündüm ama render performansımın düşmesini istemiyorum.

Diyorsun.

Diyorsun.

İşi şansa mı bırakmalıyım?

Mantıklı ama kaliteli anakart istiyordum. Satmayı düşünmüyorum anakartı. OC performansı olarak bayağı iyi bir anakart.

Forumda konusunu açtım. Durduk yere patladı. Zorlama ve OC yoktu.
Oc performansı olarak çok kötü bi kart bu arada Rog Strix Serisi. 4x8 ramlerı 3800'de çalıştırırken bile zortluyor neredeyse. Oc performansı olarak çok iyi diyorsunuz ama yaptığınız tek şey undervolt yapıp az frekans vermek :D O yüzden ha b550 almıssın giriş seviyesi ha x570 unify x almışsın.

İşi şansa mı bırakmalıyım?

Şans değil AM4 soketin hepsi birbirini destekliyor. Sen anakart sayfasında yazanlara bakacaksan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diyorsun.

Benim bildigim kadariyla su an tum Ryzen islemciler, tum AM4 anakartlarda teknik olarak calisiyor. Eger uretici o anakart ozelinde bir ayar cektiyse bilemem tabi.

Ureticiler o listeleri guncellemeyi unutabiliyor veya hic guncellemiyor. Anakart ve islemci elinizde degil mi zaten? BIOS guncelleyin ve takip calistirmayi deneyin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı