B850 Sistem Toplama

AX5U7200C3416G-DCLARBK || AX5U7200C3416G-DCLARBK
Vatandaki kodlar uyuşuyor.
Kontrol sağladığım zaman TUF B850-PLUS Wi-Fi'nin QVL listesinde ADATA XPG'nin çok fazla rami listede olmasına rağmen sizinki yok. Bu, kesin olarak desteklemiyor demek değil tabii ki ama risk almamak için TUF B850-PLUS Wi-Fi tercih etmemelisiniz.

ROG'da ise sizin attığınız gibi farklı boyutlar gözüküyor ki sebebi nedir hiçbir fikrim yok.

Bu anakart işi ne kadar yordu bizi ya

AX5U7200C3416g-dclarbk || AX5U7200C3416g-dclarbk
Vatandaki kodlar uyuşuyor.
Kontrol sağladığım zaman TUF B850-Plus Wi-Fi'nin QVL listesinde Adata XPG'nin çok fazla RAM'i listede olmasına rağmen sizinki yok. Bu, kesin olarak desteklemiyor demek değil tabii ki ama risk almamak için TUF B850-Plus Wi-Fi tercih etmemelisiniz.

ROG'da ise sizin attığınız gibi farklı boyutlar gözüküyor ki sebebi nedir hiçbir fikrim yok.

Bu anakart işi ne kadar yordu bizi ya.

Müşteri hizmetleri aradım söyledim RAM kodu aynı sadece 2 rakam farklı bendeki 16 listedeki ise 24 temsilcileri bana dedi RAM listesinde yok ama uyumlu mu uyumsuz mu çalıştırıp öğrenmenizde fayda var.

Müşteri hizmetleri aradım söyledim RAM kodu aynı sadece 2 rakam farklı bendeki 16 listedeki ise 24 temsilcileri bana dedi RAM listesinde yok ama uyumlu mu uyumsuz mu çalıştırıp öğrenmenizde fayda var.
Vatan iade konusunda nasıl bir firma fikrim yok ama eğer sıkıntı çıkarmayacaklarsa iade edip anakarta karar verdikten sonra almak daha mantıklı sizin için. Çünkü seçeneklerinizi kısıtlıyor elinizdeki ram. Yine XPG alırsınız fakat anakarta göre almış olursunuz

Vatan iade konusunda nasıl bir firma fikrim yok ama eğer sıkıntı çıkarmayacaklarsa iade edip anakarta karar verdikten sonra almak daha mantıklı sizin için. Çünkü seçeneklerinizi kısıtlıyor elinizdeki RAM. Yine XPG alırsınız fakat anakarta göre almış olursunuz.

14 gün içinde oturduğunuz şehirde vatan mağazasına iade edebilirsiniz sıkıntı çıkmaz ama ürünü açarken dikkatli açın satılabilirliği gitmesin.

Ben sizin için de diyorum, RAM'i alalı ne kadar oldu ki.

Ben RAM'ı alalı 7 ay oldu da RAM önemli değil baksana anakart gördüm ben hem B850 hem de X870e MSI'nin. Beyaz modeli.

MSI MPG B850 Edge Ti Wi-Fi

MSI MPG X870e Edge Ti Wi-Fi

Bendeki Ram Msi Mpg X870E EDGE TI WIFI listesinde mevcut.

Eki Görüntüle 2422121

Bendeki RAM MSI MPG X870e Edge Ti Wi-Fi listesinde mevcut.

Ben sizin için de diyorum, RAM'i alalı ne kadar oldu ki.

Şansa bak anakart bulduk 🤣 taksit yok 18faz sahip Ryzen 9 9950X çok güzel besler şansımız pıf oldu.

Son düzenleme:
MSI de sorunsuz anakart Carbon, Edge, ace, GODLIKE sorun yaratan kullandığım anakartlar Gaming Plus X670, Tomahawk X870 X670E sorun yaşadım ama diğerleri sorunsuz kefilim ben ilk yazdığım serilerde sorun yaratmaz MSI'nin üst segment kartları sorun yaratmaz.
Valla hocam bence hiç 15-20k gibi paralar vermeye gerek yok. ASROCK B850 tarafına bakalım isterseniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı