B850 Sistem Toplama

Ses sorunundan ses patlaması ve ses cızırtısı başka bir şey yok benim gözümde normal sorun Tomahawk gibi sorunlar olursa tam o zaman gereksiz harcama olur şu an Carbon'da ses ve donanımsal hata kodu görmedim inşallah olmaz ben BIOS'u güncellerken işlemci RAM ekran kartını takmadım.

Dur sana uygun fiyata SSD disk bulayım o soğutucu olmamış tabii ARGB ışık sevmiyorsan Lian Li düz seri daha güzel soğutuyor.

1000 TL'ye yakın kar edersin.

Eki Görüntüle 2423087

Eki Görüntüle 2423088
Hocam benim ekledigim islemci kutulu ve amazonda 200 lira farka deger. 6 ay vade farksiz taksit yapiyor amazon.

İşlemci ve SSD fiyatı okey ama AiO fiyatını bilmiyorum, yorum yapamam.

@Antor sen hangi işletim sistemini kullanorsun anakarta böyle hatalar alıyorsun.

Hocam benim ekledigim islemci kutulu ve Amazon'da 200 lira farka deger. 6 ay vade farksiz taksit yapiyor Amazon.

O zaman al işlemciyi Amazon'dan SSD'yi taksitli alabiliyorsan N11'den al.

Son düzenleme:
Hocam benim ekledigim islemci kutulu ve Amazon'da 200 lira farka deger. 6 ay vade farksiz taksit yapiyor Amazon.

Bak işlemci kısmını alacaksan ya Ryzen 9 9950X al ya da diğer seri işlemciyi bekle neden dersen araştırma yaptım Tomahawk'ta kronik sorun varmış ve 9800x3D işlemci Windows 11 de sorun yaratıyormuş MSI kısmında sorunlu anakart X870 Tomahawk diğer MSI anakartlarında Wi-Fi ve ses sorunu varmış oda sürücü ile ilgili durum BIOS ile bir sorun değil. Tüm sorunların hepsi Ryzen 7 9800x3D işlemcide yana yaşanmış.

Son düzenleme:
9800x3D mi sorunluymus yoksa Tomahawk mi?

Tomahawk'ta kronik sorun var Ryzen 7 9800x3D işlemcide sorun yaşayan çok ve anakart soketini yakan kişiler var 9800x3D problem var çok kişi sorun yaşıyor 9950X te sorun var mı diye baktım ses codek sorunu oda sürücü ile düzeltiliyor muş.

9800x3D mi sorunluymus yoksa Tomahawk mi?

İyi ki Ryzen 9 9950X almışım.

Tomahawk'ta kronik sorun var Ryzen 7 9800x3D işlemcide sorun yaşayan çok ve anakart soketini yakan kişiler var 9800x3D problem var çok kişi sorun yaşıyor 9950X te sorun var mı diye baktım ses codek sorunu oda sürücü ile düzeltiliyor muş.

Codec sorunları sürücü ile düzelmiyor maalesef, ya ön panel ses girişi kullanılacak ya da ses dönüştürücü kullanılacak.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bildiğim iyi oldu

9800x3D'nin windows 11'le problemi yok. 9800x3D'nin tomahawkla da sorunu yok. Tomahawk'ın RAM'ler ile ilgili sorunu var. Açılışta RAM hatası alıyoruz açılmıyor. Yoksa PC açıldığında windows ile ilgili problem yok. FPS, uygulama, sentetik hepsi sorunsuz.

Açılmama hatasını sarı-kırmızı digit 10 hatasını son bios ile düzelttiler. Çıktığından beri hata almadım tekrar. Verse bugüne kadar verirdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı