Baba için iOS vs Android

Bütçe
35000
S24+ alınabiliyorsa S24+ tabii ki, iPhone tarafında da minimum 16e öneririm önemli olan yetip yetmeyeceği değil bence 13 yetebilir ama güncelliği fiyatını karşılamıyor.
16e tasarım olarak beğenemedim hocam yoksa onu da düşündüm. Adama farklılık olsun istiyorum ondan ios düşünüyorum ama sizce o paraya çok mu mantıksız ?

Merhaba, 35000 TL bütçem var. Babamın mevcut telefonu Xiaomi 2022 modeli ve çok donuyor. Ona doğum gününde yeni bir telefon alacağım. Sizce bu paraya iPhone 13 mü yoksa Android bir telefon mu almalıyım. Babam 50 yaşında ve arada Instagram'a TikTok'a vesaire giriyor. iOS kullansın istiyorum o hızı görsün. iPhone 13 ona yetebilecek bir telefon fakat sizin farklı bir telefon öneriniz var mı? Teşekkürler.
S24 almak daha mantıklı bu fiyata.

16e tasarım olarak beğenemedim hocam yoksa onu da düşündüm. Adama farklılık olsun istiyorum ondan ios düşünüyorum ama sizce o paraya çok mu mantıksız ?
16e’ye çıkılıyorsa S25 bak.

Xiaomi 14T Pro olabilir. Sizin dediğiniz cihaz büyük ihtimal Redmi Note 12 serisinden. Xiaomi ile Redmi farklı seriler. Samsung almanızı önermiyorum kesinlikle sorunlu bir marka. iPhone olarak çok bir şey aramıyorsa iPhone 13 veya 16e olabilir. Ama iPhone yetersiz olacaktır.

S24 FE.

iPhone 13 normalde S22 rakibi bir cihaz. Eski nesil oyüzden güncelleme ömrüde daha az olacaktır ve donanım olarakta daha zayıf doğal olarak. 2021 çıkışlı cihaz sonuçta.
S24 FE ise 2024 çıkışlı.
Hocam S24 plus S 24 FE ve S25 arasında kaldım sizce hangisi daha uygun olur ?

Hocam S24 plus S 24 FE ve S25 arasında kaldım sizce hangisi daha uygun olur ?
S24 Plus ile S25 arasındaki en büyük işlemci.
S24 Plus Exynos 2400 kullanırken, S25 Android tarafının en güçlü işlemcilerinden olan SD 8 Elite kullanıyor. Ama 8 Elite'in verimlilik çekirdeği yok oyüzden pil tüketimi daha fazla olacaktır, üstüne bataryasıda 4000mAH.

Onun dışında S25 aynı S24 Fe gibi 1080P ekranlı.

Kamera lensleri olarak S25 ile S24+ aynılar. Onun dışında S25'in WiFi 7 desteklemesi gibi birkaç küçük artısı var.

Şahsen pil ve ekran durumundan ötürü S24+ derim. Bütçe kaynaklı S24 FE'de seçilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı