Baba tarafı akrabalardan nasıl kurtulurum?

Ciddi bir şekilde "Hak yemem, yedirtmem!" diyebilirsin. Ayrıca bunu çok sıkıştırdıklarında demeni öneririm. Başta hatta direkt çözmeyeceğini söyle derim. Bazı durumlar vardır ki tavrı net koymak gerekir. Sonra tepene tepene biniyorlar. Bunu da en fazla akrabalarda gördüm. O yüzden akrabalarımın neredeyse hepsinden nefret ederim. Dediğim burada basit bir şeymiş gibi dursa da aslında bir tık zor. Gene de tavrını net koymanı isterim. Kolay gelsin. :)

Ha illa zorluyorlarsa "Günah benden gitti." dersin salla gitsin. Gidip çalışacaktı ki adam olacaktı.

Kaç tane kişinin hakkına girmiş olacak bir şey mi kaybedersin ne ya hadi diyelim Müslüman değilsin ya arkadaşım yaptığı sence etik bir şey mi olur? Oh ne güzel hayat sen çalışma başka birine çözdürt. Empati kursana biraz sen sınava çalışmışsın emek vermişsin hiç emek vermeyen biri sınavı başkasına çözdürterek senden yüksek alıyor ne hissedersin?

Dostum inan bana kimse çalışıp sınavı çözmüyor.
Açıp Google'ı yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı